Roflol: Amerikaanse soldaten mogen The Guardian niet meer lezen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Roflol: Amerikaanse soldaten mogen The Guardian niet meer lezen Anders zouden ze misschien per ongeluk een staatsgeheim achterhalen.

0

Reacties (9)

#1 Bismarck

The Army, the spokesman said, was weeding out “some access to press coverage and online content about the NSA leaks” so that employees would not be able to see any classified information.

Straks zijn de soldaten in de VS de enigen die niet up to date zijn over NSA-informatie. Kunnen ze fijn in Afghanistan gaan vechten met een informatie-achterstand.

#2 Kalief

Als Amerikaanse soldaten konden lezen hadden ze wel een baan gehad. Of zitten die staatsgeheimen verstopt in de funnies?

#3 piet de nuttige idioot

volgens mij is de Guardian sowieso niet besteed aan de gemiddelde US soldaat. Of welke news-outlet anders dan FoxNews ook.
Ik kan me een ‘interview’ herinneren met Amerikaanse soldaten in Irak, niet eens zo lang geleden, die vol van vaderlandsliefde betuigden dat ze daar waren om 9-11 te wreken. Daar waren onderhand al een jaar of 10 overheen gegaan, en kennelijk waren zij één van de weinigen die het ontgaan was dat dat niks met elkaar te maken had. Het was er maar één die het woord deed, maar de anderen stemden daar duidelijk mee in, van dat instemmende gebrom als in een kerk, je zou bijna ‘amen’ en ‘halleluja’ verwachten.
Worden die jongens en meisjes niet op z’n minst af en toe bij gepraat in een briefing over de politieke ontwikkelingen?

#4 piet de nuttige idioot

echte criminelen mogen dan weer wel…
http://www.foxnews.com/on-air/war-stories/index.html

#5 objectief

Alsof VS soldaten de Guardian zouden kunnen lezen.

#6 objectief

Amerikaanse soldaten in Irak, niet eens zo lang geleden, die vol van vaderlandsliefde betuigden dat ze daar waren om 9-11 te wreken

Wat is dit nu, wordt een terroristische aanslag ontkend ?

#7 Henk van S tot S

“US army blocks access to Guardian website to preserve ‘network hygiene’ ”

Ik draag “network hygiene” voor als het eufemisme van het jaar (tot nu toe) ;-)
Dit is toch wel het bewijs dat men daar werkelijk echt van de pot gerukt is en elk gevoel, dat duidt op een normaal verstand totaal kwijt is.

#8 Andy Cap

@7: “network hygiene” een eufemisme?
Volgens mij gaat het om zuivere “newspeak”.

Maar we zijn het met elkaar eens: die lui zijn volstrekt gestoord. En op een manier die griezelige vormen begint aan te nemen. Het is wat moeilijk om dit onder woorden te brengen zonder in stereotypen te vervallen.

#9 thallman

@8
Noem het moderatie en het komt een stuk bekender voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*