Doneer

Sargasso is een van de oudste weblogs van Nederland. Sinds de start in 2001 kan iedereen helemaal gratis en voor niks bij ons terecht. Gewoon om stukjes te lezen of om te discussiëren of om zelf een bijdrage te leveren aan het publieke debat over actuele onderwerpen.

We willen dat Sargasso een laagdrempelig platform is voor auteurs om opiniestukken en analyses te publiceren en voor het faciliteren van discussie tussen auteurs en lezers, en lezers onderling.

Sargasso draait op de inzet van een club vrijwilligers die schrijven, de site onderhouden, redigeren en modereren. Om Sargasso in stand te houden hebben we donaties nodig. Er is bijvoorbeeld geld nodig voor de hosting en het onderhoud van de site, voor de huur van vergaderruimtes en om nieuwe dingen uit te proberen. Alleen dan kan Sargasso blijven functioneren als platform voor discussie.

Jij als trouwe bezoeker van Sargasso kunt al met een kleine maandelijkse donatie bijdragen aan het voortbestaan van de site en blijvende kwalitatieve opinie, achtergrond en analyse vanuit een progressief en genuanceerd perspectief. Uiteraard kun je hieronder ook kiezen voor een eenmalige donatie.

Dus doe mee: investeer in inhoud, investeer in Sargasso.

Bedrag

Overschrijven

Je kan natuurlijk ook zelf geld overmaken aan Sargasso. Dat kan met de volgende gegevens:
NL35 RABO 0130 7080 89
t.a.v. Stichting Sargasso