1. 2

  The UDC is now threatening to sue its fellow extremists in France, for “stealing” the design.

  Zo houden ze het wereldwijde kalifaat natuurlijk nooit tegen.

 2. 5

  @3: Eén probleempje: de Algerijnse vlag op de poster. Dit heeft weinig of niks met islamisme te maken, maar alles met puur en onversneden racisme. Algerije is voor zover ik weet niet het boegbeeld van het islamisme, maar wel de leverancier van veel Franse allochtonen (onze Marokkanen en Turken).

 3. 6

  Europa wordt langzaam wakker. Als we geen paal en perk stellen aan de wereldlijke aspiratie van de islam gaat onze westerse, verlichte cultuur verloren.

 4. 9

  owowow mescaline… man en paard benoemen si-vous-plait, anders blijven we zo in het luchtledige meppen en dan zal ik beloven met tact en empathie proberen om te gaan met Anton’s angsten ..uiteraard om er met z’n allen deze eeuw er een beetje redelijk uit te komen.

 5. 10

  man en paard..ok..”Zwitserse toestanden”..objection u’r honour.

  In “dat” land zijn enige dingen ter zake naar ieders beleving ok.”de” Zwitser bestaat niet een mengelmoes.

  Ik wacht op een nieuwkomer in deze die dat stelt.

  9 said.

 6. 15

  @13 Je vergeet Fitna, Westergaard, gescheiden loketten en gescheiden zitten in theaterzalen voor mannen en vrouwen,…..

  De gemiddelde boe-roeper voelt zich kennelijk niet geroepen om uit te leggen wat er nou zo fantastisch is aan die islam. Gewoon ‘onderbuik’ of ‘bange poepert’ roepen en dan even genieten van dat lekkere policor gevoel van binnen. Meer substantie heeft het niet.

 7. 16

  De gemiddelde boe-roeper voelt zich kennelijk niet geroepen om uit te leggen wat er nou zo fantastisch is aan die islam.

  You’re either for us, or against us.