1. 6

  Ja maar is dat alles wat er was dan? Die kut Booker T. Jones met z’n kut Green Onions? Er was toch nog wel iets meer tussen Hemel & Aarde? Qua het Hammond orgel?

  En dan gaat tot overmaat van ramp die beugwant op het dak staan staan te dansen in de hoop op betere ontvangst…met je middeleeuwse pijporgeltje zeker?

  Ik word hier ontzettend droef van. Ben ik de enige boerenlul die hier last van had?

 2. 9

  @6: Hahahah…nou nou, rustig jongen.
  Zo te zien aan je link in #7 ben je vooral uit op jazz, en wat ik daar hoorde heb ik na 5 seconden afgezet. Very hot stuff, ahum. Voor de liefhebber vast, maar mijn gehoor is daar iets te sensitief voor. Holy crap, wat een kakofonie.
  Hoe dan ook. Leuke suggesties voor Closing Time worden meestal wel opgepikt door deze of gene redacteur. Mits het aansluit bij de eigen muzieksmaak natuurlijk. Jouw smaak is niet de mijne, maar wie weet.

  Maar de droefenis van een boerenlul gaat me toch wel een beetje aan ’t hart. Dus hier, ik vind ’t zelf best wel takkenherrie, maar jij zult ’t vast waarderen: https://www.youtube.com/watch?v=Ra4kYAYCdeI

 3. 13

  Ja nee Karin..ik ben niet rustig. Ben ben ben peunerveux. Veels te makkelijk:nou kom je met Barbara en Rhoda Scott. Was mij al eeuwen geleden bekend dat concert. Kom eens met iets legendarisch qua Hammond orgel in de geschiedenis…anders hou ik 10 minuten mijn adem in.

  Zo.

 4. 14

  @13: Ik zou ’t niet doen Jip. Gewoon adem blijven halen. Van mij zul je geen legendarische Hammond-muziekjes meekrijgen, zeker niet in de jazz-categorie. Doe zelf maar een suggestie naar de redactie, via de mail, als je mazzel hebt wordt het opgepikt. Niet door mij, ik heb nogal een hekel aan het soort jazz dat jij blijkbaar prettig vindt. Ik hou van melodieuze muziek. Sorry dude. Don’t die over it. It’s not worth it.
  Morgen een Closing Time van mij. Heel wat anders. Ben benieuwd wat je daarvan vindt.
  Een oudere, die een klein beetje raakt aan jazz, vind je hier: https://sargasso.nl/closing-time-fairground-attraction/

 5. 16

  @14: O. Fairground Attraction. Vandaar. Je bent dus toch een beetje romantisch aangelegd. Ik persoonlijk zelf ben meer iemand van de instrumentale muziek. Kunnen we hierna gewoon vrienden blijven?

 6. 19

  @16: LOL! Maar natuurlijk! Iedereen die met mij over muziek wil ouwehoeren is mijn vriend. Of nou ja, bijna iedereen, ik zou niet direct een boom opzetten met een massamoordenaar, ook al is hij nog zo’n fan van Queen of George Michael.

  Vraag (vragen): Hou je helemaal niet van zang? Valt bijvoorbeeld techno ook onder jouw muzieksmaak? En klassiek?

 7. 21

  @19: dat is nou het wonder van de natuur he…dat is aan jou om uit vinden. Een dezer dagen, kunnen ook makkelijk weken wezen, zal ik daar een spekje licht over doen schijnen…

  Maar ik beloof niks.
  NIKS HOOR JE.

 8. 22

  Ja nee karin, anders is dat bovenstaande bericht weer zo zo…ben meer van de het instrumentale (jazz/ rock/ metal en zo) maar ook wel een beetje techno. Een beetje een omnivoor zeg maar…van alles wat ook. Multi interesses en zo..