Closing Time | Booker T. Jones at Daryl’s House

Foto: Ted (cc)
Serie:

Ik heb grote lol in het graven in mijn muzikale verleden, een voornemen dat is ontstaan uit het schrijven van Closing Times. Maar het is ook wel een beetje vermoeiend. Al die herinneringen, vergeten momenten die opeens weer oppoppen, soms ook minder leuke dingen.

En als ik me kut voel is er maar één remedie: Booker T. Jones in Daryl’s House met Green Onion. Met een real live Animal op de drums, let vooral op dat verbeten koppie. Je verwacht elk moment een welgemeend “whaaaah Animal” te horen. Terwijl de rest van de crew (totaal 9 man sterk) swingend hun instrument bespeelt en steeds breder begint te glimlachen. Het is een van de weinige video’s die ik echt ga zitten kijken, want het plezier spat ervan af en ik klaar er helemaal van op. Het is natuurlijk ook gewoon een geweldig nummer dat de pan uit swingt.

Live from Daryl’s house is sowieso een aanrader. Daryl en zijn band nodigen iedere keer andere artiesten uit en spelen zowel Hall&Oates-repertoire als dat van de bezoekende artiest, en vaak ook fantastische covers van andere artiesten. Eind van het jaar begint weer een nieuwe serie. Tot die tijd is die ouwe knar (72) met zijn maatje Oates (70) nog op tournee.

Reacties (2)

#1 McLovin

ik kan Karin’s closing time steeds beter waarderen…ben benieuwd naar de volgende…

  • Volgende discussie
#2 Karin van der Stoop

@1: Dank je wel! Heb er alweer 1 klaarstaan en nog 1 in de pen :)

  • Vorige discussie