Lachen om grefo’s

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Lachen om grefo’s

Of moeten we huilen?

0

Reacties (3)

#1 Teun

Ik denk dat de schrijver iets te vaak Jurasic Park gezien heeft:

”Twee cowboys schieten in 1890 een enorm vliegend dier neer. Het heeft uitpuilende ogen en een krokodillenbek van 2,5 meter.”

De mooiste zin is de uitsmijter:
”Maar zouden deze bewijzen voor het bestaan van dinosauriërs wegvallen, dan heeft Gish nog steeds een sterk verhaal tegen de verdedigers van de evolutietheorie.”

Waarom zeggen ze niet meteen:
”Maar zouden deze bewijzen voor het bestaan van dinosauriërs wegvallen, dan heeft Gish nog steeds een sterk verhaal tegen de verdedigers van de evolutietheorie. zij die zich angstvallig vastklampen aan de evolutietheorie en het Woord verwerpen.”
(noot: ‘niet letterlijk nemen’ is natuurlijk ook ‘verwerpen’)

#2 Sytz

Nouja, het vervelende is dat die lui mij mogen beledigen met dit soort onzin, terwijl zij wel een wetsartikel hebben om zich tegen mijn beledigingen te verzetten.
Bovendien lijkt mij juridisch niet makkelijk aan te tonen dat ik door zulke verhalen beledigd ben, terwijl zij een sprookjesboek hebben dat je letterlijk moet nemen, anders ben ik beledigend.

#3 Bismarck

Tis weer zondag, dus zijn we toch weer even 24 uur verstoken van dit soort onzin:

Fijn dat u belangstelling hebt voor refdag.nl, de nieuwssite van het Reformatorisch Dagblad.

Vandaag is het zondag. We wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht van God en een geschenk, waar we dankbaar voor mogen zijn. Om die reden actualiseren we onze site vandaag niet.

Staat het nieuws dan stil op zondag? Nee, dat niet – we leven in een jachtige tijd waarin het verschil tussen zondagen en werkdagen helaas steeds kleiner wordt.

Morgen brengen we u graag weer op de hoogte van de dagelijkse gebeurtenissen, voorzien van achtergronden, commentaar en opiniërende artikelen. Zoals u dat van ons gewend bent.

Hoofdredactie Reformatorisch Dagblad”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*