1. 5

  Wat mij opvalt is dat die Turken zo fier zijn op hun nationale symbolen en leiders. Zelfs orthodox-gelovige Turken houden Atatürk in ere, hoewel dat een radicaal seculariserende agnost was. En van links tot rechts moet je president Erdogan als buitenstaander natuurlijk niet beledigen: dat kunnen ze daar zelf wel.

  Verder valt me op dat Wilders / de PVV steeds vaker in machteloze en kinderachtige beledigingen valt: ‘islamitische aap’; ‘bedrijfspoedel’. Jezus, is dat alles wat je in huis hebt?

 2. 7

  Religieuze gekkies zijn de ergste gekkies die er zijn. Superioriteitsgevoel waar dat van Bolkestijn bij verbleekt.

  Om welke site ging het trouwens? Ik zie alleen maar een mirror.

 3. 12

  Ik weet niet hoe jij de staatshoofden noemt van de landen die je militaire bondgenoten zijn, maar mij lijkt die term daar wel correct voor. Of is na de EU nu de NAVO ook al een historische vergissing?

 4. 13

  De meeste Sargassoreaguurders zijn dan ook geen fractievoorzitter. Of bedoel je dat Geert Wilders eigenlijk het niveau haalt van veel Sargassoreaguurders? Eentje ken ik er in ieder geval wel die zich van het zelfde bedenkelijke idioom bedient.

 5. 16

  Zoveel wordt er toch niet gescholden op Sargasso? Hooguit worden mensen hier en daar voor ‘fascist’ uitgemaakt (wat ook een zwaktebod is, maar eerder een negatieve politieke kwalificatie dan een scheldwoord).

  Vanwaar dat forse terugkrabbelen van jouw kant, trouwens? Je knalt er lekker in met dat kinderachtige en machteloze beledigingen “alles” zijn “wat veel Sargassoreaguurders in huis hebben”; en bij het kleinste beetje tegenspraak zwak je dat af tot “dat sommigen zich graag schuldig maken aan selectieve verontwaardiging”. Je moet natuurlijk wel staan voor wat je zegt, anders kom je over als een ruggengraatloos weekdiertje (pun intended).

 6. 25

  En al weer een voltreffer, al heb je deze niet zelf bedacht, maar spreek je gewoon de grote leider na.

  ik moest er ook wel om lachen, toen ik Wilders die uitspraak zag doen, en daarna begon te klagen over het feit, dat zij het niet mochten en anderen wel. Wel jammer, dat de anderen daar niet ad rem op reageerden, want zo vaak is Wilders in de Tweede Kamer zelf helemaal niet uitgescholden, en nog nooit heeft een partij in zo korte tijd zo veel gescholden in de kamer. Maar OK, na zijn theaterstukje van gisteren mogen we hem in ieder geval weer gewoon fascist noemen, aangezien hij zelf zegt, dat het gebeurt en dat niemand er wat van zegt. We kunnen voortaan naar dit debat verwijzen, waarin Geert zelf ons toestemming gaf hem een racistische xenofobe fascist te noemen.

 7. 28

  Niet te geloven Prediker, zolang het maar tegen de PVV is, zie jij in iedereen gelijken. Dat volgens de hacker genetische genealogie de prullenbak in kan doet er niet toe!

  Overeenstemming… Laat me niet lachen!!!

 8. 29

  Zeker Henkie. Want de PVV, dat zijn dus fascisten, en fascisten, dat zijn nazies, en de nazies die hebben er zes miljoen Anne Franks doorheen gedraaid, en de PVV is dus het ultieme kwaad. QED!!! En de vijand-van-de-Vijand is mijn vriend.

  Ten tweede: hoe lang heeft het fascisme het nou helemaal uitgehouden? 23 jaar in Italië. 39 jaar in Spanje. De islam, die bestaat echter al meer dan 1400 jaar, en still booming. Lijkt me wel duidelijk op welk paard je beter kunt wedden. Lā ʾilāha ʾillallāh, Muḥammad rasūlu-llāh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren