1. 1

  De media is ook wel erg hypocriet in deze. Doet een ‘eng’ land als Iran of Syrië het, dan buitelen ze over elkaar heen om het te veroordelen. Wil een beschaafd land als Engeland hetzelfde doen, dan hoor je ze nauwelijks.

 2. 3

  LOL @Prediker, je blijft een eikel jochie.

  en @Kok misschien omdat het VK niet meer zo beschaafd is?

  Een land, beschaafd of onbeschoft dient dit niet te willen. Zeker niet als het claimt democratisch te zijn.

  En @Prediker het is niet helemaal duidelijk welke kant jij op wilt maar als je de socratische methode wilt hanteren dan sta je nu toch op hellend vlak.

 3. 8

  Nou ja, bij bosjes doodschieten gaat ook wel wat ver. Je moet natuurlijk wel een beetje maat weten te houden bij het handhaven van de orde.

  Maar maat houden betekent natuurlijk ook dat harder ingegrepen moet kunnen worden als dat nodig is. Als we nou wat meer van de ideeen van de PVV in de praktijk brengen en ze in China wat minder schieten, dan liggen Nederland en China helemaal zo ver van elkaar vandaan.

  Krijgen in China corrupte overheidsdienaren, die miljoenen opzij gezet hebben, soms ook niet de doodstraf?
  Die Chinezen zijn zo maf nog niet.

  Het belangrijkste is, dat je er op kunt vertrouwen dat de mensen die aan de macht zijn het beste met je voor hebben.
  En dat zijn wij.

 4. 9

  Voor een regime als het Chinese is muilkorven van communicatie natuurlijk geen vreemde zaak. Als gefossiliseerd communistisch regime kun je eigenlijk ook niets anders doen om jezelf in het pluche te houden.
  Van Cameron stelt het toch wel teleur. Diezelfde vrijheid van meningsuiting die hem aan zijn huidige positie heeft gebracht wil hij anderen gaan onthouden… Niet dat ik zijn bezorgdheid over de massale rellen niet deel. Waarom moet ik weer aan “V for Vendetta” denken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren