To block or to be blocked


Als je niet door minstens een roeptoeter op Twitter geblockt bent, tel je niet mee.
Maar wie hier maakt het echt bont? Hoeveel twitteraars moeten niets meer van u weten? Wellicht identificeren we zo ook de absolute topblockdog van twitterend Nederland!
Kortom, laat weten wie u blokkeert op twitter. Screenshots helemaal top!
En als u toch bezig bent, laat ook gerust weten wie u op uw beurt weer blokkeert!

NB: De auteur excuseert zich, hij is te lief en blijft met iedereen vriendjes.

 1. 1

  Ik was er ooit, in een ver referendumverleden, fier op om geblocked te zijn door Jan Roos en Bart Nijman, die het niet op prijs stelde op hun hypocrisie en kromme logica gewezen te worden—zelfs niet op ludieke wijze, met beschaafde toon en duidelijke afbeeldingen. De algemene stemming op Twitterend Nederland sloeg gedurende die GeenPeil-tijd om ‘van leve de lol’ naar ‘ga eens dood’. Door al die haat en nijd hing ik mijn Twitteraccount aan de wilgen. Bovendien kreeg ik een dagtaak aan het blokkeren van al die Melania Trump-achtige fotomodellen die mijn account in toenemender mate volgden en speciaal voor mij op hun webcam wilde masturberen.

 2. 3

  Tot mijn eigen stomme verbazing ben ik geblokt door @FrontaalNaakt. Verder door @RorateCaeli en ik dacht ook @S_Armaticus maar die laatste heeft me blijkbaar weer in genade aangenomen :) De laatste twee zijn rabiate (katholieke) conservatieven. Breedveld is ieder welbekend.

  @1: Ik heb jou wel eens gezocht op twitter. Een gamer!

  […] minstens een roeptoeter […]
  Ik tel dus mee whahaha … :))

 3. 4

  @3: Godallejezus, ik typ net mijn naam in en kom er nu dus achter dat ondanks dat ik mijn account gedelete heb, alle replies er dus gewoon nog op staat. Laat dat een wijze les zijn mensen. Let op met wat je Tweet.

 4. 6

  Verlaten door minister Hennis.

  Een keer geblockt door Pascal Vanenburg van VARA-Joop.

  Nog een keer door Bas Paternotte.

  Een keer geblockt door iemand die zich een merk lijmstick noemt.

  Ontblockt door Prediker van deze website.

  Niet verlaten door @britishmuseum yip yip yip yay!

 5. 7

  Ik block niemand. Maar verder

  – Veel PVV’ers (kritiek, confronteren met onwaarheden).
  – Driekwart van GeenStijl (kritiek).
  – Quinsy Gario (Nuance).
  – Georgina Verbaan (begreep niet wat sarcasme was en dat ik haar steunde in plaats van afviel).
  – Wierd Duk (kritiek)
  – Harald Doornbos (geen idee)
  – Arnold Karskens (zal wel kritiek geweest zijn)
  – Jan Roos (kritiek)

  – En oh ja, Frontaal Naakt/Breedveld, wegens niet altijd 100% achter hem staan. Wel lekker rustig

  – Recent geblockt en later weer ontblockt door Jan van de Beek.

  Nu vergeet ik er vast een heel stel. Ik wil graag benadrukken dat ik nooit scheld.

 6. 8

  Twitter is voor mietjes en feministen met achterstallig onderhoud.
  Een beetje man beweegt zich tegenwoordig door den æther middels shockwaves.

 7. 9

  Ik ben ooit geblockt door een medisch journaliste omdat ik een cynische grap maakte dat ze in een staat van rouw verkeerde over haar overleden hond.

  Die hond had een nogal exotische naam, dus ik zeg: ‘O, ik dacht even dat het over je Foster Parents kindje ging.’

  Die grap kon ze niet waarderen. Ik vind het maar raar, dat mensen zich hechten aan huisdieren alsof het familieleden zijn. Vooral omdat men met evenveel gemak varkens en lammetjes verorbert.

  Heb je een papegaai of valparkiet: een en al tranen als ‘ie dood is. Maar dat kippen worden afgebeuld om zoveel mogelijk goedkope eieren te produceren, tja: de portemonnee beslist.

 8. 14

  @7: Iemand die het waagt om geblokt i.p.v. geblockt te schrijven heeft bij mij een vette streep voor! Rebel. Blues, rock and punk.
  Yay. Ach ik zie, je hebt je overgeleverd aan de de lefties.

 9. 16

  Om 0u45 neemt Louis zijn pilletje maar dat werkt niet direct dus hij gaat afreageren op Sargasso. Om 1u20 slaat de medicatie aan en zakt Louis weg in rustige sluimer die zal duren tot ergens in de middag de dag er op. Zuster Ratched houdt de wacht.

  Louis zit niet op twitter want wordt door ieder geblokt.
  Louis moet nadenken maar slikt pilletjes die dat blokken.

  Louis is zielig, maar kan terecht in de dagopvang van Sargasso waar hij met liefde wordt ontvangen en verzorgd. Er wordt verwacht dat het een jaartje of wat zal duren, maar dat hij dan uit zichzelf gewoon weer normaal elders kan gaan kijken.

 10. 17

  Twitter is voor mensen, die nog meer herrie in hun kop willen, dan hun eigen monkeymind al genereert.
  Het “nieuws” dat op TV en in de krant komt, is al gefilterd en gemanipuleerd. De inhoud van Sargasso wordt bepaald door een klein groepje mensen met hun eigen denkraam en wereldbeeld. #echokamer
  Kunnen we het ook eens hebben over verwijderde reacties of over ingezonden stukken, die door één enkel redactielid geblockt zijn?

 11. 18

  Kunnen we het ook eens hebben over verwijderde reacties

  Ik kom ze hier hier zelden tegen, die zgn. ‘weggejorist’- en ‘weggejorist en opgerot’-dingen. Is het wel een issue?

 12. 20

  @15: Nee hoor prediker heeft een bijzonder goed punt. Als de cavia ziek is geven we bakken geld uit aan de dierenarts maar in de supermarkt klagen we als een kilo gehakt meer als 2.99 euro kost. Dat is pas gevoeloze lul zijn.

 13. 21

  @20: Hij is wel zo hypocriet om zelf onderscheid tussen mensen en andere dieren te maken. Als mensen duidelijk wel beter zijn dan kippen en koeien, waarom parkieten of honden dan niet? Als je onderscheid maakt tussen soorten, maak je onderscheid tussen soorten.

 14. 28

  PS. Sorry voor knetterhard off topic gaan, maar het lukt me nu eenmaal niet om serieus in te gaan op een topic over Twitter. Sinds 20 januari heeft dat medium (voor zover als het die al had) alle geloofwaardigheid verloren.