1. 1

  Schandalig, abject en infaam. Ik had niet verwacht dat de heren mijn brief in de openbaarheid zouden brengen. Aan de andere kant: wtf maakt het uit als een tikgeit van het ene naar het andere onbeduidende blogje gaat?

 2. 12

  Ik bedoelde dus meer dat er in de gefingeerde comments trawant is gebruikt als persiflage op kornuit … zeg maar als “Stillwater” of “Spinal Tap” …

  idem Antonov (apsotolev oid), meneerBob (meneer tim) …

 3. 14

  Tering, die site is beter dan PF zelf.

  Week van de briljante stukjes hebben we al eens geprobeerd, maar ons is het toen niet gelukt wegens gebrek aan inspiratie. En de popup dat ik niet salonfähig genoeg ben om een stukkie te mogen lezen vind ik ook zeer salonfähig.

  Ik vind alleen de “over ons” pagina wat karig.

 4. 17

  @Kornuit..onlangs was ik een paar jaar in de positie…mijn eerste fatwa was..De eerste die het het woord tiepgeit of “turk” in de groep bezigt komt naar mij…posters in de kantine..daar kwam de spuwende macho..ik zeg doei..hij huilt..er waren geen navolgers :)))