Closing Time | Osmonds

Foto: Ted (cc)
Serie:

Zat ik laatst in een snackbar een broodje te eten, hoorde ik ‘Crazy Horses’ van de Osmonds op de radio. Ineens was ik weer even een jongetje van zeven op een lagere school in een Apeldoornse nieuwbouwwijk. Ik heb later nog weleens gelezen dat de Osmonds destijds een ware manie hebben ontketend. Dat is destijds langs me heengegaan, maar nu ik het exuberante clipje zie, denk ik dat ik er iets van snap. Je kunt van de muziek denken wat je wilt, maar het enthousiasme spat er vanaf.

De “crazy horses smoking up the sky” zijn overigens auto’s.

Reacties (2)

#1 Dick Lont

Ze traden met dit nummer op bij Mies Bouwman in 1 van de 8. Daar keek destijds half Nederland naar.

  • Volgende discussie
#2 beugwant

Ze waren in die tijd goed vertegenwoordigd in de Popfoto. En nu ik dat wikipedialemma doorlees, begrijp ik eindelijk waarom de inhoud me toen al zo weinig zei.

  • Vorige discussie