1. 3

  @1: Ik zat al te denken, in die omgeving ben je toch al een spinster als je op je 13e nog ongetrouwd bent? Of zo doen bepaalde media ons toch denken.

 2. 4

  Het kwam zelfs de laatste jaren veel voor dat meisjes ook pas rond hun 27e aan trouwen dachten, deze move kun je rustig beschouwen als een hernieuwde poging tot vrouwenonderdrukking.
  Op het ogenblik zijn er meer studerende meisjes dan jongens.

 3. 5

  @2 Ik zou ook een atoombom proberen te bouwen als mijn land de hele tijd door Amerika bedreigd en beschimpt wordt. Kijk eens wat er met Afghanistan en Irak is gebeurd.. Dit terwijl Noord-Korea nou alles kan maken. Amerika heeft een duidelijk voorbeeld gesteld: massavernietigingswapens = veilig, geen massavernietigingswapens: risico op invasie.

  @4 Ja zo zonde dat een land met zo’n sterke universitaire cultuur en na een grote volksrevolutie toch weer in een dictatuur verandert is..

 4. 6

  Laten we overigens niet vergeten dat je in Nederland ook al op je 16e mag trouwen (als het meisje zwanger is) en dat wij al jaren lang een financial incentive providen voor elk nieuwgeboren kind.

  Overigens hebben die critici wel een glazen bol als ze waarschuwen voor de gevolgen op het gebied van werkeloosheid terwijl dat pas over zo’n 18 een issue kan zijn.

 5. 8

  Blijft toch hangen wat #5 met “een sterke universitaire cultuur” bedoelt en waarom hij/zij/het dreigt met atoombommen.
  Vragen vragen vragen.