Wilders mag niet naar Engeland

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Reacties (13)

#1 Christian

Hij wordt het slachtoffer van strengere regels voor haatzaaiende imams waar hij zelf ook voor pleit. Koekje van eigen deeg dus. Formeel gesproken niet netjes, natuurlijk, maar ik kon een gulle lach niet onderdrukken toen ik het las.

#2 Mark

Nou, het lijkt me anders een erg foute zaak dat een parlementslid – niet veroordeeld of wat ook – binnen de EU door een ander land wordt geweigerd. En we weten allemaal dat Fitna geen reet voorstelt.

Aan de andere kant, als ik bij “politiek nieuws” lees dat de PVV weer een bepaalde groep “het land uit wil gooien” dan kan er wel een kleine glimlach van af ja. Al zijn het geen vergelijkbare grootheden.

#3 Robert

Engeland was toch het land waar men in Londen in het Hyde-park op een zeepkistje staande zijn afwijkende mening zonder problemen kon verkondigen!
Engeland was toch het land, die het katholicisme onder Cromwell (met veel geweld)heeft afgezworen en het land dat in het vervolg daarvan een wereldmacht werd!
En nu, arm Engeland! Hoe diep zal je gaan vallen.

#4 Bismarck

Ik moest ineens aan een liedje denken van de kleuterschool.

#5 pedro

Ik heb de kamervragen en de verontwaardiging, over de weigering van Engeland vorig jaar maart om Snoop Dogg toe te laten, blijkbaar gemist. Is hier sprake zijn van selectieve verontwaardiging? Of heeft iedereen dat gemist vorig jaar?

#6 Jay

@5 Sinds wanneer is Snoop Dogg een Nederlands volksvertegenwoordiger?

#7 pedro

@6: sorry. Ik dacht dat het om de vrijheid van meningsuiting ging. Als we dat weg laten, heb je gelijk.

#8 pedro

Hij gaat wel.

Overwegingen? Als ik ga, wordt ik wel of niet toegelaten, maar staat er vast en zeker een horde (NL) journalisten op het vliegveld te wachten. En hij kan altijd nog asiel aanvragen, als hij niet wordt toegelaten ;-)

#9 Martijn

@5: Snoop kwam toen naar Amsterdam, dus waren we daar juist erg blij mee. Hij heeft nog een verrassingsgastoptreden gedaan bij Willy Nelson.

#10 Martijn

Maar even een andere vraag: hoe krijgt Wilders het toch telkens voor elkaar dat mensen hem gaan proberen te bestrijden met methodes waarvan je van tevoren kan bedenken dat hij er juist garen bij spint?

#11 Paul
#12 TRS
#13 Mark

wilders meet met twee maten“, want hij wilde laatst nog dat Yasin de toegang tot NL werd ontzegd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*