1. 3

    BTW, de VS is trouwens ook niet vies van het beinvloeden van verkiezingen in andere landen (ja, ook die gevallen zijn gedocumenteerd), dus zoals de engelstaligen zelf al zeggen : “What goes around, comes around.”

  2. 4

    Het was heel stom van Putin, als ervaren KGB chef, om te denken dat hij hier bij de Amerikanen mee weg kon komen en dat ze het niet zouden ontdekken. Hij kreeg zo weinig tegenstand bij zijn inmengingen in de buurlanden dat hij waarschijnlijk dacht, dat dit ook wel kon. Dit is een waarschuwing voor de komende verkiezingen in Europa.

    Wat betreft de VS zit er nu maar 1 democratisch antwoord op en dat zijn herverkiezingen. Tevens moet er een onderzoek gestart worden of Trump hier van wist. Zo ja, dan dient hij vervolgd te worden voor landverraad.

  3. 9

    @4: Hoezo stom? Ik denk dat het hem weinig interesseert eigenlijk. Het geeft hem in het binnenland weer een mooi haakje om het buitenland te tonen als een stel idioten die a) jou vals beschuldigen, en b) een stel slapjanussen zijn die kennelijk nogal eenvoudig te beïnvloeden zijn. Ik zie niet hoe dat in het nadeel van Putin is. Hij kan voorlopig zijn gang gaan zo blijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren