1. 4

  Van Werven probeerde hem in de mond te leggen dat er van bedreiging sprake van zijn: “Hoe voelt dat voel je je dan niet bedreigd?” Dit werd door Wilders absoluut niet beaamd. Hij vond het intimiderend en een minister president onwaardig om zoiets te zeggen.

  Wel bij de feiten blijven.

 2. 5

  Tja. Dat kaka niet lekker proeft achteraf, kan je ook Wilders niet verwijten.
  Bij deze vraag ik me ook af wat dit tv-bericht op Sargasso loopt te zoeken.

 3. 7

  Hoeveel incidenten ken je van kamerleden die geïntimideerd, bedreigd zelfs, worden door de minister-president? Precies!
  Dit tv-bericht lijkt dus enige nieuwswaarde te hebben: het signaleert een trendbreuk in de vreedzame relatie tussen regering en parlement. Dan zou het toch gek zijn als Sargasso die niet zou signaleren…

 4. 8

  Niet de sterkste teksten van Wilders. De uitgang komt steeds dichterbij. Kan hij die uitgang/afgang actief managen of wordt het een afgang zonder regie? Het laatste ligt voor de hand.

  Vandaag zagen we bij sbs6 Chevy Chase die te vaak gokte en alles verloor. Geert Griswold verspeelt waarschijnlijk ook alles wat hij heeft opgebouwd. Goed voor Nederland en een les voor al die bange poepers die met hem mee zijn gegaan zoals bijvoorbeeld die in het cda, de vvd en de pvda. En niet te vergeten in de media en bij de beroepshobbyistische narcsisten van het corps pundits.

 5. 9

  en de pvda.

  Sjiek, kan je die even duiden? Wanneer exact is PvdA ‘mee gegaan’ met Wilders? Of geef je hier uiting aan de hetze tegen de PvdA, die al voor onfortuinlijke Pim begon, en waar Wilders tot op de dag van vandaag op parasiteert?

 6. 11

  Van een Mark Rutte valt geen geweld te verwachten. Dus als zo iemand tegen je gaat razen en tieren kun je lekker achterover gaan leunen om te hele voorstelling te bekijken.

  Hoe in vredesnaam kun je daar nou geintimideerd door raken? Tenzij je overgevoelig bent voor prikkels of iets te bang bent uitgevallen. Normale mensen raken er hooguit een beetje verbaasd door.

 7. 16

  Het wordt steeds meer lachen…

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6264/Sheila-Sitalsing/article/detail/3255325/2012/05/14/Mark-Rutte-is-een-bullebak.dhtml

  “Anderhalf jaar lang heeft Geert Wilders gezwegen, in stilte geleden, binnenskamerse mishandelingen lijdzaam ondergaan, in een nachtmerrie geleefd. Zaterdag hield hij het niet langer en meldde zich bij het tv-programma EénVandaag voor een therapeutische sessie. ‘Daar kwam het hoge woord eruit. Mark Rutte is een bullebak’, schrijft columnist Sheila Sitalsing.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren