Verkeersboetes hoger in 2012? Dat las u op Sargasso als eerste

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (9)

#1 about:

+1, en kan Sinterklaas misschien Steeph een extra dikke Euro-chocoladeteken in zijn schoen doen?

#2 Eric

Ik vind wel dat we nu de eerste 20 jaar consequent moeten blijven verwijzen naar deze extreme verhoging van verkeersboetes ter verhoging van de opbrengsten. De VVD heeft zich altijd geprofileerd als autopartij en heeft continu lopen zeuren over de auto als melkkoe. Ik geloof dat we verhogingen als deze nog niet hebben meegemaakt. Al is het natuurlijk wel voor de verkeersveiligheid enorm in gevaar brengen zaken als onnodig toeteren. Spindoctors van CDA en VVD zouden er prompt een naam voor verzinnen. De Aptrootbelasting? De Schultzbelasting?

#2.1 Eric - Reactie op #2

De Opsteltenopslag!

#3 aynranddebiel

Is “onnodig toeteren” al een trending topic?

De rest van de boetes vind ik nog wel te verantwoorden, maar dit is toch wel buiten alle proporties. Even iemand attent maken op een stoplicht dat op groen is gesprongen? Wilt u even een aanzienlijk deel van uw maandsalaris aftikken meneer?

#3.1 Spam - Reactie op #3

Dat is alleen voor als Turkije wereldkampioen voetbal wordt. Een puntje om de PVV te plezieren.

#4 Steeph
#6 Steeph

Even voor de luie lezer. Check bij RTLnieuws de 3 pdfjes. Met de hand gescand. Alleen staat dat gewoon online sinds begin oktober (zoals in mijn stuk genoemd).
Een beter leesbare pdf vindt u dan ook bijvoorbeeld hier:
http://ikregeer.nl/pdf/blg-132182

Overigens is het heel normaal dat de nieuwe boetes al in oktober bekend zijn. Anders hebben de diverse organisaties niet genoeg tijd om alles administratief voor te bereiden. Niets geheims.
Gewoon besproken in de Tweede Kamer.

Het is niet erg als je dat over het hoofd hebt gezien. Maar geef dat dan in ieder geval toe.

#7 Anne

Tja, het kan ook tactiek zijn natuurlijk, iets idioots voorstellen waar iedereen over valt, en ondertussen op een andere plek iets doordrukken waar niemand aandacht voor heeft. Zo doet een goochelaar zijn werk ook.
Of straks met een bericht komen, oké niemand wil dit, maar dan krijgen jullie het kwartje ook niet meer terug. Het lijkt wel een kabinet van noodsprongen, die dit soort dingetjes bedenkt kun je toch niet serieus nemen. Ik zeg verkiezingen !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*