Opnieuw homostel weggepest

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (32)

#1 su

Ik denk dat de verkeerde link is gepubliceerd.

#2 Migchiell

Link is inderdaad van een heel ander artikel… hoorde het net op de radio, blijkbaar hebben die vuile moslims nu ook al onze brave joods-christelijke jeugd aangezet tot het wegpesten van homo’s. Stop de massa-immigratie!

#3 Dimitri Tokmetzis

gefixed…

#4 boyke

Er worden zat mensen gepest in NL (en de rest van de wereld) dus waarom al die aandacht voor gepeste homos??? Zijn ze soms een beschermde soort???

Ik las ooit eens een verhaal over een gevluchte Zimbabwaanse homo die in Amsterdam werkte en samenwoonde met z’n NLse vriend en hij vertelde aan de interviewer dat hij nooit problemen had gehad met moslims integendeel als hij samen met z’n vriend de hond uitliet werd hij altijd vriendelijk gegroet door oudere moslim mannen die uit de moskee kwamen na een religieuze dienst. Dat kwam omdat hij zich normaal gedroeg. Ik denk dat homos die zich gewoon normaal gedragen en niet optreden als een stel relnichten of openlijk te koop lopen met hun seksualiteit helemaal niet gepest zullen worden in NL want over het algemeen zijn Nederlanders wel tolerant t.o.v. homos maar houden ze niet van relnichten die op een overdreven manier lopen te pronken met hun homoseksualiteit.

#4.1 Joop - Reactie op #4

Conclusie: je mag geen relnicht meer zijn in Nederland. Dat noemt men dan ’tolerantie’.

#4.2 Bismarck - Reactie op #4.1

Dat is het ook wel een beetje. De relnicht uithangen is nu eenmaal niet erg tolerant naar alle andere aanwezigen (ik versta onder relnicht een man die een opzettelijk luidruchtige en irritante vrouw met als enige doel zo veel mogelijk opvallen nadoet).

#4.3 Furby - Reactie op #4

Van mij hoeft seksualiteit ook niet zo uitbundig op straat getoond te worden, of het nou homo- of heteroseksueel is, maar zeggen dat ze maar ‘normaal’ moeten doen is echt een heel zwak verhaal. Mensen hebben in dit land het recht zich te uiten en te leven hoe zij willen en dat heb je maar te accepteren. In iemands tuin urineren of zijn ramen ingooien is niet opeens acceptabel, omdat die persoon zich niet ‘normaal’ zoals Henk en Ingrid gedraagt. Wat een misselijkmakende eenheidsworst-gedachte, die alle persoonlijke creativiteit en pluriformiteit maar uit het publieke domein weg wil bannen. Bah.

 • Beantwoorden
 • Volgende reactie op #4
 • Vorige reactie op #4
#4.4 boyke - Reactie op #4.3

Doe normaal dan doe je gek genoeg, dat is toch 1 van de NLse normen en waarden?? Dat vind ik trouwens een hele gezonde filosofie.

Dat verhaaltje van jouw dat mensen in dit land het recht moeten hebben om zich te uiten hoe ze willen en te leven hoe ze willen is trouwens bullshit. Als die filosofie werd toegepast dan zou het een Wild West situatie worden in dit land.
Een nudist die zich vrij wilt uiten door naakt in de binnenstad rond te lopen zal toch echt terecht een boete krijgen en gearresteerd worden als hij geen kleren wilt aantrekken.

Ik geef openlijk toe dat ik best conservatief ben als het gaat om P.D.A.’s (public displays of affection) en ik ben niet eens een PVV/CDA/SGP stemmer. Als ik mensen zie die hun vriend/vriendin zoenen/aflebberen in het openbaar dan denk ik bij mezelf get a room want dat hoort eigenlijk thuis in de privacy van een kamer. Ik vind mensen die dat in het openbaar doen en in het openbaar lopen te pronken met hun seksualiteit onbeschaafd zijn.

#4.5 Bookie - Reactie op #4.4

Vrouwen in een korte rok vragen er om verkracht te worden?

#4.6 boyke - Reactie op #4.5

Die zoeken aandacht want ze weten dat mannen naar hun benen zullen kijken.

#4.7 DSV - Reactie op #4.4

Natuurlijk ben je geen PVV stemmer. De PVV staat voor vrijheid.

 • Beantwoorden
 • Volgende reactie op #4.4
 • Vorige reactie op #4.4
#4.8 pedro - Reactie op #4.7

Voor hun eigen vrijheid. Niet voor die van anderen.

#4.9 Prediker - Reactie op #4.7

Vandaar dat ze roepen om verboden, inperkingen van burgerlijke vrijheden en knieschoten…

 • Beantwoorden
 • Volgende reactie op #4.7
 • Vorige reactie op #4.7
#4.10 DSV - Reactie op #4.7

Hè ja, verboden, bah. Gevangenissen moeten ook worden afgeschaft. Wetten, wie heeft ze nodig? Politiewapens, wat moeten ze ermee? En natuurlijk oproepen tot geweld, dat moet ook worden toegestaan. Althans wanneer Wilders het lijdend voorwerp is. En vrij baan voor aanhangers van geweldsideologieën, ik zou het haast vergeten.
Want dat is vrijheid. In de ogen van de PVV-bashers.

 • Beantwoorden
 • Volgende reactie op #4.7
 • Vorige reactie op #4.7
#4.11 pedro - Reactie op #4.7

Er is geen grotere PVV basher dan de verdediger van de PVV, die dat met zo veel onzin omkleedt, dat zelfs Henk en Ingrid nattigheid beginnen te voelen en beginnen te denken, dat het allemaal toch wel wat minder erg is dan wat de PVV hen voor spiegelt. Ga zo door DSV.

#4.12 Harm - Reactie op #4.4

Boyke is gewoon de typische PVV-stemmer. Hij is het alleen niet altijd met Wilders eens.
Een “onafhankelijk denker” heet zoiets.

 • Beantwoorden
 • Volgende reactie op #4.4
 • Vorige reactie op #4.4
#4.13 boyke - Reactie op #4.12

Ach daar hebben we dat achterlijke gezeik weer van de pedo-sympathisant Harm. Moet je niet thee gaan drinken en kinderen gaan verkrachten met je makkers van de pedo vereniging Martijn ???

#4.14 Harm - Reactie op #4.12

“Ik vind mensen die dat in het openbaar doen en in het openbaar lopen te pronken met hun seksualiteit onbeschaafd zijn.”

#4.15 Harm - Reactie op #4.4
#4.16 su - Reactie op #4

Er worden zat mensen gepest in NL (en de rest van de wereld) dus waarom al die aandacht voor gepeste homos???

Omdat er nog zoveel intolerante kloothommels rondlopen zoals boyke..

#5 BP

Ik wil ook wel neuken is het stadspark. Maar ja dat mogen hetero’s niet.

#5.1 pedro - Reactie op #5

Homo’s ook niet, watje. Als je echt wil, doe je het gewoon en neem je de consequenties voor lief.

#6 su

Heb je het ooit geprobeerd dan?

#6.1 BP - Reactie op #6

Ja hoor. En zonder gesubsidieerde officiële hetero-ontmoetingsplaats.

#6.2 su - Reactie op #6.1

Ken je dan gesubsidieerde homo-ontmoetingsplaatsen waar je legale seks kan hebben in het openbaar? Ik niet. Nogal tendentieus bezig, niet?

#6.4 su - Reactie op #6.3

Oh, maar hetero’s kunnen er ook naartoe:

http://www.gaysite.nl/nieuws/1135/Cruisende_homo_vaak_hetero.html

#6.5 pedro - Reactie op #6.3

Erg slap hoor. Die wegwijzers bij de Oeverlanden zijn juist een beperking van de bewegingsvrijheid van de homo´s, die daarvoor in het hele gebied liepen te cruisen. Een mooi bewijs, dat homo´s ‘het’ ook niet mogen, kan bijna niet geleverd worden.

Sinds wanneer noemen we het trouwens subsidie, als we ergens wegwijzers plaatsen? Ik weet niet hoe vaak je achter je computer uit komt, maar op de openbare weg barst het van de wegwijzers.

#7 benjbenj

Tja, die joods-christelijke jeugd in de Achterhoek toch. Tsk-tsk.

Lichtelijk terzijde: onlangs was er een onderzoek(je?) waarin beweerd werd dat 86% van de geregistreerde gevallen van homohaat (of -geweld?) op het conto van autochtonen kan worden geschreven. Deze week zei een Haagse PVV-raadslid bij P & W dat dat getal overdreven was, onder meer omdat haters van wie de nationaliteit niet bekend was, ook bij die 86% werden gegooid. Inderdaad vreemd. De precieze percentages bleven toen duister. Nu weet ik wel dat bijvoorbeeld in Amsterdam het geweld tegen homo’s vooral afkomstig is van Marokkanen (althans, volgens hoofdcommissaris Welten), maar Amsterdam is niet bepaald representatief voor de rest van Nederland. Heeft iemand landelijke cijfers paraat waaruit blijkt uit welke hoek die homohaat vooral komt?

#7.1 pedro - Reactie op #7

Laat die Haagse PVVer zijn gewauwel maar bewijzen. Dat een PVVer wat roept is geen bewijs.

#8 Sjiek

Lekker niveau hier.

#9 Bismarck

@22: Automobilistensubsidie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*