Welkom: even een spoedcursus Sargasso

We staan op teletekst (bestaat dat nog?), de NOS en alle grote sites. De servers roken en stampen en we hebben veel nieuwe bezoekers.  Voor wie nog niet bekend is met Sargasso, welkom. We zijn een van de oudste weblogs van Nederland en we proberen genuanceerd te zijn om een discussie op niveau te voeren.

Bij dezen een spoedcursus Sargasso, en enkele verhalen die je misschien leuk vindt:

Hier het concertkaartjesonderzoek met extra visualisaties.
Welke gemeenten zijn het meest lijsttrekkergevoelig?
Kamervragen over privacyblunder van zorgverzekeraar.
WTF is Jaap Jansen en waarom is hij zo populair op het Binnenhof?
Onze inbreng in een Kamerdebat over de sharia-nonsens van de PVV (wat lijkt dat alweer lang geleden).
Hoe ziet de digitale slotgracht van Amsterdam eruit?’

Kijk eens rond en we zien je graag snel terug.

 1. 3

  Dank voor je oplettendheid Camiel, zelfs de eindredactie maakt wel eens een foutje. (Overigens sterft er iets in mij als mensen het woord ‘letterlijk’ gebruiken als ze ‘figuurlijk’ bedoelen en bij overmatig gebruik van de puntkomma.)

 2. 6

  Ik hoop toch wel dat de eventuele nieuwe clientèle duidelijk is gemaakt dat hier strenge fatsoensnormen gelden en hij of zij dus een begrijpelijke vocabulaire hanteert zich eerst netjes heeft voorgesteld en met 2 woorden spreekt en dergelijke godverredomme.

  Anders komen dalijk al die tokkies hierheen. Brrr.

 3. 7

  Dat stukje over lijsttrekkerspopulariteit stond trouwens ook op PowNews maar als jullie daar achter zaten ontbrak elke verwijzing daarnaar in het artikel. Misschien moeten jullie bij die jonge omroep eens met de vuist op tafel slaan :p Of Lionel Ritchie bellen en hem vragen of hij eens langsgaat.