1. 1

  Hetzelfde als je als intelligente Limburger op Wilders zou stemmen. En het feit dat Obama zo goed zou zijn voor Israël is ook vrij bedenkelijk.

 2. 3

  KijK Naam ik vermoed dat Sarah doelt op de overwegend deescalerende houding van de Democraten aangaande Israel en de wereld in het algemeen. De Republikeinse War on Terror heeft het voor Israel niet gemakkelijker gemaakt: een gedestabiliseerde regio vol met gefrustreerde mensen die haat koesteren tegen het Westen en Israel.

  Dus Naam tenzij uw Naam is Ahmejinedad dan zou u toch moeten erkennen dat Obama als Democraat waarschijnlijkerwijs wijzer zal omgaan de Midden-Oosten regio en dus ook beter is voor Israel.

 3. 6

  Gelukkig is grappig subjectief, zelden zo’n onleuke wannabe comedienne gezien als Silverman.

  En Carlos, de VS zit al tot de elleboog in de figuurlijke anus van Israël, moet dat echt tot de schouder gaan?

 4. 7

  Maar Naam dat is geen antwoord, het gaat niet om méér bemoeienis met Israël het gaat om dat de VS buitenland politiek (weer) in de deescalerende modus gaat, dat zie ikn toch echt eerder gebeuren met Obama dan met McCain.

  En waarom is Sarah niet grappig? Is het omdat ze vrouw is of mag u van uzelf niet lachen om joden?

 5. 8

  Voor heer Naam antwoordend — ze is wel in eerste aanleg grappig maar ze melkt altijd alles veel te lang, met steeds diezelfde onschuldige-meisjes uitdrukking…

  Die video met Matt Damon is wel het beste voorbeeld. Het begin is erg grappig maar het gaat maar door en door en op een gegeven moment heb je het echt gehad en irriteert het alleen nog maar.

  Ook dit gaat weer te laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang door om grappig te blijven.