1. 2

  Heel simpel, je wacht tot het er door is, en dan ga je (als Linkse Oppositie) enorme stennis schoppen over hoe dit kabinet, met Wilders als gedoogsteuner de baantjes verdeelt onder de grachtengordelelite.

 2. 6

  misschien denken ze wel zo van ‘…die Broertjes heeft de geschreven oude media een soort van gered, dan kan die ook wel de niet-geschreven oude media een soort van redden …’.

  @schuur: Het is nu 8.05 en Pritt noch BBrussen hebben een furieus stukje geschreven. Het zou toch elk moment geplaatst moeten worden?

 3. 7

  En een oud-hoofdredacteur van de NRC is minister van buitenlandse zaken van het meest rechtse kabinet ooit. Tsja wat moet je daar nou van zeggen…
  (Een Ben Knapen overigens die tot voor enige jaren ook nog in de raad van bestuur zat van PCM, dus ook van de Volkskrant. Waar hij na wanbeleid mocht vertrekken met een oprotpremie van anderhalf miljoen. Maar dat terzijde.)

  Moet dat zeggen dat ik in retrospectief alles wat ik ooit in de NRC heb gelezen met andere ogen moet bekijken?

 4. 9

  “Tsja, wat moet je dáár nou van zeggen…”

  Dat de beste man gesolliciteerd heeft voor de functie en door de gemeenteraad de meest geschikte kandidaat is bevonden zou ik zeggen.

 5. 11

  @Spam,
  Iets vroeger dan ik dacht. En ik had eerlijk gezegd mijn geld op Pritt gezet. Maar ik vermoed dat die eerst een bezoekje brengt aan de plaatselijke huisartsenpost wegens 180/110. :-)

 6. 14

  toch maar weer eens voor het eerst sinds maanden weer eens op GS gekeken. Om weer zo’n 13 in een dozijn zuurzeikerig rancuneus stukje te zien waar ik er al veel te veel van heb gezien.
  Waarom daar überhaupt aandacht aan besteden. Lekker belangrijk.
  Er zijn leukere blogs. Sargasso bijvoorbeeld.

 7. 15

  nou staat (in mijn browser) m’n naam opeens in het kader van Carlos z’n plaatje (?)
  Niet belangrijk, moest het toch even kwijt dat dat bij @13 hoort.
  Die 3e is toch Steve Buscemi? verband? hoe moet ik dat duiden?

 8. 16

  piet, ik heb het hersteld, ik had onbewust met een geheime code de layout gekraakt, het kan in 2011!
  verdere duiding? het was de tweede wonderlijke metamorfose die ik vanochtend tegen kwam

 9. 21

  @piet #14: dat heb ik nou precies andersom ;-)
  ach, GS & Sargasso zijn m.i. net zo voorspelbaar
  waarbij de 1 mij regelmatig doet lachen, maar de andere dan vreemd genoeg nooit, afgezien van een cartoonist.

 10. 22

  @21
  even een zuurzeikerige reactie op die van jou.
  Laatst las ik een mooie vergelijking: ‘linkse’ blogs trappen naar boven, naar de macht, ‘rechtse’ blogs trappen naar beneden, naar de ‘onrendabelen’ die al op de grond liggen. En daar kan ik dan weer niet om lachen.

 11. 23

  @piet #21: Ik lees het voornamelijk voor de baldadigheidswaarde, om de sargasso-hoek op de kast te jagen, ( die zichzelf snel laten kennen, m.i. )
  en neem het niet zo serieus. PowNews idem.
  Boze, geirriteerd weglopende krakers blijven voor mij leuk om te zien. Het betere zuigen, lekker puberaal, dikke pret.

  Voor echte informatie ga ik gewoon naar betere bronnen.

 12. 25

  Ach Hugo, Hilversum. Waar hebben we het over. Middelgroot stadje bestaande uit een vergrijzende ingedutte middenklasse zonder noemenswaardige problemen, met mediapark en toeleveringsbedrijven als voornaamste bedrijvigheid. Hooguit onvrede over een gebrekkige infrastructuur.

  In 2004 vond in Hilversum voor de eerste maal een raadgevend correctief referendum plaats, over de Parkeerverordening. Van de stemmers was driekwart tegen het gemeentelijke parkeerbeleid. De opkomst van ruim 27% was te laag om het geldend te maken. De verordening werd niet veranderd.

  Hamert lekker weg daar ook Broertjes…