1. 2

  Ik denk dat hij donders goed weet wie Putin is, maar zich opzettelijk verspreekt. Doen alsof je geen hol van het buitenland weet is een teken van pattriotisme en dat levert stemmen op.

 2. 4

  Wel beangstigend dat hij de koude oorlog aan Duitsland koppelt. Zelfs de meest pattriotische amerikaan zou toch moeten weten dat de VS de Sovjet-Unie had verslagen in de koude oorlog.

 3. 5

  Wat 1 zegt. McCain is één van de meer intelligente republikeinse kandidaten, ook al komt hij soms wat onhandig over.

 4. 6

  Intelligent? Dat is in ieder geval niet te merken aan z’n aanhang.
  Ook is zijn buitenlandbeleid niet echt “intelligent”, denk ik zo.

  In tegenstelling tot die van Ron Paul natuurlijk.

 5. 7

  @2: Dat denk ik ook. Niet zozeer pattriotisme maar je appaleert aan het ‘wij (de V.S.) zijn zo goed dus we hoeven niet te weten hoe je heet’-sentiment.

 6. 9

  @8

  Wellicht slecht nieuws (Kucinich is ‘een goeie’) maar misschien verschuift dit nog wel wat stemmen naar Ron Paul, die het wat betreft buitenlandbeleid enzo 100% met Kucinich eens is dacht ik zo.

 7. 10

  @6 Over oplossingen kan je van menig verschillen maar ze komen niet vaak overeen met met wat je aan moet dragen om ze te mogen maken. Zeker als een republikein in de U.S. Ook domme kiezers moet je aanspreken om president te worden, zie Bush. Met enige arrogantie durf ik te stellen dat het de grootste groep is, hen niet aan je binnen zou niet erg intelligent zijn.