1. 4

  Ik word er toch wat onrustig van, Rove weet waarschijnlijk iets wat wij allemaal niet weten, iets veel apocalyptischer dan gewoon een verkiezingsnederlaag van de Republikeinen. Ik gok: de 11 september ontkenners gaan gelijk krijgen.

 2. 6

  Hij is wel echt oud geworden! De acteur die hem speelt in That’s my Bush ziet er zeker 30 jaar jonger uit. Misschien heeft hij een ernstige ziekte?

 3. 7

  OK, dus hij verdwijnt van de White House salarislijst, en zorgt voor ongeveer 1/3e minder negatieve persaandachht vanuit de liberale webfringe.

  Per 31 augustus weg en per 1 september heeft het Witte Huis er dus een dikbetaald consultancy-bedrijf bij als kostenpost. Adres zal wel weer een postbus zijn en de CEO een oudere heer in een bejaardentehuis met de naam ‘John Smith’.

 4. 8

  Ohw, en nu heeft Rove tenminste de handjes vrij om zich bezig te gaan houden met Campaign08 zónder dat het Witte Huis noch hij beticht kunnen worden van het inzetten van federal money voor verkiezingscampagnes, wat nl niet mag.

 5. 12

  Ja, heel fijn: Grove in the comittee to re-elect Nixon. Alsof het nog niet genoeg was met die snuiter. En de hoofdredacteur #4 wordt plots onrustig? Dat er mogelijk b.v. explosievenexperts opduiken die WTC- 7 opbliezen of 1 van de vele beveiligingsvideo’s rond het Pentagon of lieden uit regerings- en defensiekringen die voorkennis hadden van 9/11.

  Ineens vreselijk benauwd…krijg geen lúcht man…me leven flitst aan me voorbij…gauw 1-1-2 bellen…

  *tuuttuutuut…*