1. 2

  Hoera! Eindelijk!

  Meer straatinterviews, meer bekende nederlanders, meer royalty, meer reaguursels voorlezen op TV, meer emo-tv, meer human interest verhalen, meer waan van de dag!

  Haal Piet Paulusma naar de publieke omroep! Gerard Joling in het acht-uur journaal!

  Missie geslaagd.

 2. 7

  Ha, het ochtendgebed van de rechtse kerk! Wakker doch rechtvaardig.
  Maar hoeveel verschil zal dat feitelijk gaan maken met het geluid van ’n Sven Kockelman?

 3. 8

  Wat mij betreft mogen ze het hele medium TV afschaffen. Heb al jaren geleden dat ding de deur uit gedaan. Of er links of rechts geluid uit komt maakt toch niemand meer wat uit tegenwoordig?

 4. 9

  Juist ’s ochtends is ie nog nuttig om jezelf even aan te slingeren met nieuws/actualiteiten. Niet dat “Goedemorgen Nederland” nu zo’n geweldig niveau had maar ik verwacht dat dit een ramp wordt.

 5. 12

  He ik kom de hele dag niet uit m’n bed. ’s Avonds misschien, een paar uurtjes. Om me uitkering, en me huursubsidie op te halen en een paar jointjes te roken, natuurlijk.

 6. 15

  Wat ik dan weer niet snap; Wakker Nederland beweert TV te maken voor de ‘ruggegraat van de samenleving’, ‘hardwerkende Nederlanders’.

  Wat doen die hardwerkende Nederlanders om 7 uur ’s ochtends al voor de televisie?

 7. 17

  @15 omdat de hardwerkende Nederlander pas om 9uur begint, en ’s avonds weer op tijd thuis is voor Editie.NL of Hart van Nederland.

 8. 22

  Ach, het is weer eens wat anders dan, zoals nu, elke dag de Volkskrant voorgelezen te krijgen. Nu nog een actualiteitenrubriek van het NRC en dan hebben we ook de kwaliteitsmedia vertegenwoordigt op de publieke zenders.

 9. 24

  Een bloedmooie vrouw met een warme, hese, sensuele stem. Dat is goed voor het begin van de dag. Dan interesseert het niet wat ze voorleest. En die belastingcenten, ik denk dat de nettobetalers grootste gedeelte rechts stemmen, dus waar hebben we het over?