1. 1

  Wel goed man, op een andere dag dan 1 april je 1 aprilgrap uithalen. Dijenkletser…

  Ik merk trouwens ook op dat een gezadhebbend universiteitsblad de filmer aan de tand heeft gevraagd, en die toen ontkende dat het een stunt was.

 2. 3

  [offtopic]
  Heb ik het trouwens goed dat, sinds de verkiezing de dagsluiting richting Europa keerde, de dagsluiting zeer onregelmatig verschijnt, wellicht zelfs stapsgewijs sluipend verdwijnt?

  Is In Europa niet goed genoeg of is het te lastig?
  [/offtopic]

 3. 5

  JA< MAAR DAT NEEMT TOCH NOG STEEDS NIET WEG DAT HET VERSCHRIKKELIJK IS VOOR JORT?!11: “HAHAHA LEUK DAT G. IEDEREEN ER IN HEEFT LATEN STINKEN DOOR LEKKER MET DE VPRRO TE TONGEN!!!” Leuk? Leuk is anders beste mensen.

 4. 6

  Kornuit, op uw plekje zijn uw kornuiten, na wat langsgescheer mijnerzijds, tot mijn teleurstelling ietwat te navelstarend en :

 5. 8

  Zeker niet ? Tis wennen. Elk mens heeft vele smoelen..hier de ene en daar de andere. Welke smoel moet ik op uw hangplek? Hier is het werkelijk gewoon de mijne..soms te heftig..excuseren als ik het naderhand merk..verder gaan..me ergeren aan het afzijken (want dat gebeurt me te vaak) van de posters die zich de moete getroosten. Voor mij is dat “afzijken” soms heel belemmerend.

 6. 15

  De Wilmagraaf: “Links de SMART van Georgina, rechts de Maseratti van Jort.”

  Gatver, wat voel ik me vies dat ik op dat linkje heb geklikt.

 7. 16

  Pff… nou markie, het gaat hier nog wel steeds om een episch liefdes dinges van superveel allure en me dunkt: d’r staan niet nix op het spel, zogezegd.

 8. 17

  Het middenklasse Volvo leasebakje en de Kangoo op dat grindveldje, hoe moeten we die duiden.

  Stonden die er ook de hele nacht, hebben die ook thuis geslapen?
  Wordt het huis met grindveld in het kader van het wetenschappelijke experiment wel voldoende vanuit alle windrichtingen visueel bewaakt? Hier is toch duidelijk sprake van een vrijbrief voor 14 dagen ten behoeve van de wetenschap. Aanvullende fotootjes van de toestand in de echtelijke sponde? Alle registers open graag….

 9. 18

  Het ergste is de hypocrisie. De presentatoren en verslaggevers van RTL Boulevard sturen liefdevolle smsjes. Oprecht, ga ik vanuit. Maar intussen bestormt hun cameraploeg mijn slotgracht en wordt het wél breed uitgeserveerd. Met een empathisch traantje, tuurlijk, maar toch.
  (..)
  ‘Niet zeuren, ze verschijnen overal en altijd maar in de media’, hoor je de verbeten commentatoren en bloggers sissen. Los van het feit dat dat onzin is – op 90% van alle interviewverzoeken werd en wordt ‘neen’ gegeven, al wil niemand dat geloven -, geeft het zo’n pseudo-paparazzo niet het recht iemands sores de openbaarheid in te slingeren. Meedogenloze stakker. Advocaten adviseren madame een rechtszaak te beginnen. Juridisch win je dat, maar de emotionele wond gaat alleen maar meer etteren. Het enige overlevingsmechanisme is: geen commentaar. En laat die roddelhoernalisten de vinkent*ring krijgen, graag, en wel onmiddellijk.

  http://www.jortkelder.nl/2008/04/dr_l_zegt_mauw.php