1. 1

  Inmiddels heeft een rechter bepaald, nadat hij zich ter plekke heeft vergwist van de status van de boom, dat deze nog niet gekapt hoeft. 1-0 voor de Boomstichting.

  Ik vind de titel “Anne Frank kastanje en NSB kastanje ” raar.

  Ik begrijp het ook niet!

 2. 4

  @ Chinaman

  Dat klopt.

  Dus ik heb het gedaan. Oei, wat een verbindingen worden er weer gelegd: Anne Frank, NSB en Tibet!

  Ja, voor geld doen sommige mensen alles!

 3. 5

  @ Tess

  Volgens mij snap je het niet helemaal, of wil je het niet snappen. Het gaat niet om geld als ik het zo lees. De verkoper van de Anne Frank kastanje verknalt de opbrengst lekker aan zijn verzameling tazo’s [flippo’s o.i.d.]. Er verschijnen bij de NSB kastanje interessante vragen en antwoorden. Lees maar eens en je ziet dat er meer aan de hand is; een kwestie van niet vergeten enzo, en nu niet weer de zelfde fouten begaan als in het verleden.

 4. 7

  Fouten zijn leermomenten en problemen zijn uitdagingen. Ergens bekruipt mij een gevoel dat leermomenten uit de weg worden gegaan en problemen worden geschapen!

 5. 9

  @8 Dan valt het nog mee dat je op Sargasso reageert. Op mider beschaafde blogs waren de woorden ‘compulsief reagurende aandachtshoer’ allang gevallen maar zo gaan we hier niet met elkaar om natuurlijk.

 6. 10

  @ 9

  Huisregel twee van Sargasso:

  Om de discussie op Sargasso constructief te houden en individuele loggers en bezoekers te beschermen tegen persoonlijke beledigingen, “flames” en ander off topic geruzie behoudt de redactie zich het recht voor om ongepaste commentaren te verwijderen.

  en

  ’compulsief reagurende aandachtshoer’

  valt onder een persoonlijke belediging en een ongepast commentaar!

 7. 13

  Tess, wij weten min of meer heel goed waar de grens ligt.
  De frequentie waarmee u reageert (soms drie woorden per comment en dan hoppa weer nieuw comment) wordt als storend ervaren. Sommige andere reaguurders kunnen hier dan wat minder diplomatiek op reageren. En het Sargasso Discussie Beheerspolitburo heeft er dan weer een dilemma bij. U bent hier al meerdere malen in bescherming genomen, maar we vragen wel enige zelfreflectie van (al) onze reaguurders.

  Iedereen nog een prettige voortzetting gewenst, met spekjes ofzo..