De hulpsinterklazen van Rita Verdonk

logo-trots-op-nederland1In haar openingsspeech op de wáánzinnig goed bezochte ‘Meedenkdag’ van zondag 15 maart jl. maakte Rita Verdonk haar ‘stevige en professionele’ voorzitters van de kieskringen bekend.

Naast de gebruikelijke voormalige VVD-ers die van hun geloof zijn gevallen (Cees Pille, Yolanda Bolleurs en een voormalig ÉénNL-er (Ronald Hunse) vallen Suzanne den Dulk en Harry Bakker op.

dendulk
De Alkmaarse Den Dulk kwam eerder in opspraak omdat ze bij de VVD een ‘greep uit de kas’ had gedaan – iets wat ze zelf afdeed als smaad, en Harry Bakkers eigen Lijst Harry Bakker viel in 2008 uiteen omdat zijn eigen partijgenoten hem de rug toe keerden in… wereldstad Drimmelen. Stevig en professioneel: het komt helemaal goed bij TON! Misschien de uitslagen van de verkiezingen bekijken in, eh, Dansen bij Danny’s? Daar is Verdonk immers al eerder geweest. Trots op Nederland is niet de grootste, maar wel de gezelligste familie van Nederland.

 1. 2

  Iedereen weet zo onderhand wel wat mevrouw Verdonk is. De hype is over, misschien nog een kleine in memoriam maar laten we het er vooral niet meer over hebben. Natrappen is overbodig.

 2. 7

  Goed stuk. Even lekker ToN bashen. Misschien moet je ook eens gaan kijken naar de rotte appels binnen de GL, SP en PvdA. Hebben er ook genoeg.

  Helaas heeft elke politieke partij dit soort missers. Pak eens de politiek als geheel aan. Ze verrijken zichzelf en hanteren voor zichzelf andere normen en waarden dan er voor de gewone burger gelden. Het wantrouwen in de politiek wordt gedeeld door vele burgers ongeacht hun politieke kleur.

 3. 8

  Heerlijk is dat tosh, het volk dat bij de minste of geringste misstap van iemand van GL of de PvdA moord en brand schreeuwt, weet slechts te melden bij het incompetente zooitje van Rita (en voorheen de LPF en in de toekomst de PVV) dat het in de politiek allemaal mis is. Maar van Telegraaflezers en TROS-leden kun je nu eenmaal niet zo veel bijzonders verwachten.
  @Hockey, er zijn ook speciale fora voor domoren, ga daar eens schrijven.

 4. 9

  Na het verdwijnen van de LPF hebben we met TONL een mooie vervanger in de categorie “Genante Partijen”.
  Overigens heeft de site van TONL verwarrend genoeg “De krant voor de rest van Nederland” als tagline