Closing Time | Rita Hovink – voor mijn moeder

Afgelopen weekend overleed mijn moedertje op 78-jarige leeftijd. Ze laat een hele schare verdrietige mensen achter, want ze had een groot hart.

Ze was een creatief mens, kookte de sterren van de hemel, maakte haar eigen kleding (en die van ons kinderen, niet altijd tot ons genoegen). Ze speelde toneel, zong en speelde piano, en ze schreef alsof haar leven ervan af hing. Ik heb gelukkig een aantal van die dingen van haar geërfd. En als er 1 artiest is waar ze altijd mee dweepte, dan is het Rita Hovink. Laat Me Alleen is volgens mij haar favoriet. Dus deze is voor haar.

  1. 3

    Gecondoleerd met je verlies Karin.
    Het is goed om te horen dat ondanks het enorme verdriet je ook inziet dat zij leuke en mooie herinneringen achterlaat.
    Ik wens je ontzettend veel sterkte.

  2. 7

    Gecondoleerd, en ik wens je wat extra veerkracht. Ook hoop ik dat er in elk geval deze dagen iemand is die voor je kookt. Want dat wil er in zo’n achtbaanweek wel eens bij inschieten.