Closing Time | Malochia

Foto: Ted (cc)
Serie:

Disclaimer: ik heb geen jota verstand van gothic (als in: de muziekstroming – een spitsboog van een rondboog onderscheiden lukt me nog wel). Ja, de gothic-metal, dat kan ik zeker wel waarderen: melodie, emotie, vaak mooie duetten tussen zanger en zangeres.

Maar Malochia is, naar ik begrepen heb, pure gothic. Wat heel wat anders is. Niettemin kan ik enorm genieten van de melodie, de emotie, en de duetten tussen zanger en zangeres. Tragisch dat deze Nederlandse band het slechts bij één album (Dreamhunter) heeft gelaten, want wat ze doen is erg mooi.

 

Reacties (1)

#1 gbh

Gothic was vroeger gewoon New Wave met heerlijke bands als Bauhaus, Joy Division, Siouxsie & the Banshees en The Cure.

Ook heerlijk het Gothic kindje Dark Wave en één van de beste bands in dit genre komt ook gewoon uit Nederland.