Closing Time | Desert Trash

Foto: Ted (cc)
Serie:

 In de categorie niets-aan-de-hand-pop: Mija met de song Desert Trash. Als ik thuis ben, dan luister ik  meestal naar Pinguin Radio. Ik hou wel van gitaarmuziek, indie en vlotte pop, vandaar. In het begin van dit jaar hoorde ik Desert Trash van een voor mij onbekende Mija. Daarna zocht ik op youtube naar de clip. En het is nu november en het liedje en clip pakken mij nog steeds. En waarom is dat? Is dat vanwege dat ontwapende zangeresje met haar veel te grote colbertjasje? Is dat vanwege haar Charlie Chaplin-achtige motoriek en pasjes? Is het dat ze zo haar tekst precies passend declameert/zingt? Is dat vanwege de verbluffende simpele doeltreffendheid van de clip: meisje loopt op zandweg achter camera. Punt. Is het die tekst: ‘Life is a movie directed by people you know’?

Reacties (1)

#1 hermann

Mooi. Heel erg bedankt voor het delen.