Anonymous gaat Wall Street offline halen

De hackersgroep Anonymous heeft via een video op YouTube aangekondigd de New York Stock Exchange op 10 oktober ‘van internet te verwijderen’. Anonymous wil van 10 oktober een dag maken die de wereld niet zal vergeten. Luister en huiver, de kille computerstem van Anonymous spreekt:

Daarnaast heeft de hackergroep nog een andere boodschap voor de spreekwoordelijke 99%, een boodschap die voorbij 10 oktober gaat ‘de winter in door de bittere kou op naar de lente…’


 1. 1

  Kom nou toch zeg. Ze hebben ook gedreigd Amazon en Facebook offline te ddos’en. Technisch moet je daarvoor wel van hele goeien huize komen, het is dan ook beide keren grandioos mislukt. Dreigement van niks dit, dus.

 2. 10

  Het lijkt mij effectiever als ze handelaren die lachend naar de door hen veroorzaakte ellende zaten te kijken gaan peppersprayen en eventueel moeten ze ook naar de jaren 70 kijken: ontvoer verantwoordelijken en stel ultimatums onder het motto: oog om oog, tand om tand.

 3. 11

  Ach het gaat hier toch niet om of het lukt/mislukt. Het gaat om tarten van die 1 %. En van mij mogen ze. Ik geniet, laat ze de dikke ikken maar aan de schandpaal nagelen, laat ze die maar nachtmerries bezorgen, misschien helpt het wel een beetje. Misschien wordt er ergens een geweten wakker.

 4. 12

  Leuke propagande, of het nou lukt of niet. Als de aandacht maar gevangen blijft.

  Ik weet het niet, maar ik zou het ene doel aankondigen
  en een ander doel te grazen nemen.
  Een grote bank ofzo….
  Keuze te over.

 5. 13

  loupe.

  heel goed, meteen kijken wat voor dag dat is, maandag wasdag. Het effect, intentie is uiteraard de motherfockers in beweging te krijgen. Wie dat ook mogen zijn…

  Alles (NYSE) een tijdje in de slaapstand/ snooze zetten is misschien op zich niet eens zo’n slecht idee. België heeft tenslotte ook al 1,5 jaar een regering in stase, werkt prima (oké, Dexia)Effe de boel bij mekaar houden zeg maar. Dat er ff niet meer kan worden gegokt met gebakken lucht, dat hedgefunds ff geen werk hebben, dat speculanten ff geen grondstoffen/ voedsel uit de markt houden en dat banken onderling en hun klanten ff geen poot meer uitdraaien…gewoon, ff op basis van reële waarden en normen. Dat het driedelig grijs van 80 hoog uit pure wanhoop zichzelf naar beneden tieft…een soap ja dat wil ik.

  http://www.youtube.com/watch?v=OSaNWYHmUvI&feature=related

 6. 14

  Ergens een geweten…

  Een soort speld in een enorme hooiberg, waar alle koeien van staan te eten,
  om vervolgens uitgemolken te worden.

  Au! Bertha, ik heb net iets raars gegeten. Effe herkauwen.
  He, een wakker geweten….

 7. 17

  Waar moet ik dan in geloven?
  Dat Wall Street meer is dan alleen maar het symbool?
  Dat daar inderdaad daadwerkelijk de duivel zijn vaste onderkomen heeft?

 8. 20

  Misschien moeten we geloven dat (kleine) veranderingen mogelijk zijn?

  In de duivel geloof ik niet, in God/Allah evenmin, noch in dollars of euro’s, wel in sommige mensen en in clubjes die nog geen instituut zijn, in ageren ook, je moet toch wat niet waar, anders wordt het wel erg deprimerend, of je moet Opstelten heten, die gelooft in streng zijn.

 9. 21

  Grutjes. Er werken vermoedelijk meer nerds en hackers voor Wallstreet dan er bij Anonymous in opleiding zijn? Niettemin, theoretisch kan het. Zoals heel Anonymous ook niet meer dan een dekmantel zou kunnen zijn, voor een heel andere groep die zich ertussen weet te verstoppen. Weten wij veel.

 10. 25

  Pff dapper. Altijd zeiken op het kapitalisme wanneer je er niet genoeg van hebt, en nimmer dankbaar voor het verleden wat het ons heeft gebracht. Broertje dood aan dit soort mensen

 11. 26

  Nou ben ik toch benieuwd waarom de mensen de mensen die daar protesteren dankbaar moeten zijn voor wat het verleden ze gebracht heeft. Ik heb een paar van die bordjes gelezen en dat was in eider geval niet veel goeds.

 12. 27

  Wall street et al hebben helemaal geen ‘hulp’ nodig om de markt de grond in te werken. Dat doen ze zelf maar al te goed (al verdienen ze daar natuurlijk wel behoorlijk aan).

  Overigens is het zo’n ellende met CDS’s en gerelateerde ‘vehicles’ dat eigenlijk een totale annihilatie van het systeem een oplossing is. Ik zou zeggen, druk op de resetknop!

 13. 28

  Er staat toch duidelijk een” WARNING; do not cooperate;”
  So come out of the bank, away from ypour desktop; and, demonstrate in peace,geweldsloos en vreedzaam; on the (wall) streets…

  Lijkt me zinniger, en zichtbaarder; en voor de minder mobiele medemens; ” planken” mag ook.

 14. 32

  http://youtu.be/j_9T1SPJXRI

  and cant be made…as i hoax.not meant to be mis-used-read-programmed.
  Tis nog maar de vraag; OF, in elkaar geflanst was; er massa vernietigingspwanes waren;
  gelukkig zijn ook syrie,libanon, turkeye en velen anderen geen vrienden van iran;
  oorlog is gevaarlijk en daarop aansturen ook.

  to watch and hear a message clear; there is no conspiracy.;
  ia least but not last; not to get scared; but the misfits…not, misregognise..can be ebvery wehere; in real life; as virtual; take your pencis, your music instrument; use your crativity just unite; creation violence;
  in peace to express liberty…for free; not to…use/abuse.
  whats not;

  http://youtu.be/zh-i4WnDqXA