O ? Food availability for the Americans only ? Ik wist niet dat er een methode bestond om zulke cijfers te produceren, los van de exportmarkt.
Nog afgezien van de ontbrekende (en veel interessantere) consumptiecijfers ben ik ook benieuwd naar de veranderingen in geconsumeerde “basic ingredients” versus allerlei “processed food”.
En de duizenden tonnen aan E-tjes, de zuurregelaars, kleur- en geurstoffen, antioxydanten in de Hamka’s enz.
#3
mescaline
Dat ik dat niet terugvind is niet verwonderlijk op een website die bedoeld is voor voedselproducenten.
#4
Bismarck
@2: Ze hebben wel iets meer dan alleen exportdata, namelijk ook productie, importdata, voorraden en gebruik voor andere doeleinden. Daarmee en met methoden om te corrigeren voor geproduceerd voedsel dat niet opgegeten wordt, kun je een heel aardig beeld krijgen van de consumptie. Als je de moeite had genomen om op de link te klikken, had je dat ook zelf kunnen vaststellen.
Reacties (4)
oja hier het wetenschappelijke bewijs voor de toename in kipconsumptie:
http://isotropic.org/papers/chicken.pdf
O ? Food availability for the Americans only ? Ik wist niet dat er een methode bestond om zulke cijfers te produceren, los van de exportmarkt.
Nog afgezien van de ontbrekende (en veel interessantere) consumptiecijfers ben ik ook benieuwd naar de veranderingen in geconsumeerde “basic ingredients” versus allerlei “processed food”.
En de duizenden tonnen aan E-tjes, de zuurregelaars, kleur- en geurstoffen, antioxydanten in de Hamka’s enz.
Dat ik dat niet terugvind is niet verwonderlijk op een website die bedoeld is voor voedselproducenten.
@2: Ze hebben wel iets meer dan alleen exportdata, namelijk ook productie, importdata, voorraden en gebruik voor andere doeleinden. Daarmee en met methoden om te corrigeren voor geproduceerd voedsel dat niet opgegeten wordt, kun je een heel aardig beeld krijgen van de consumptie. Als je de moeite had genomen om op de link te klikken, had je dat ook zelf kunnen vaststellen.