Graus (PVV) wil ongelukken in dierentuinen verbieden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Graus (PVV) wil ongelukken in dierentuinen verbieden

“Zo?n tragisch ongeluk als dit weekend had niet mogen gebeuren.”

0

Reacties (11)

#1 Hassan

Dion Grauss: ?De dierentuin moet zorgen dat er een laag water in de gracht staat. Die moet dan zo diep zijn dat de olifant niet bij de bodem kan, zodat hij niet aan de andere kant het water uit kan lopen

Kan iemand hem verklappen dat olifanten gewoon kunnen zwemmen…

#2 Bismarck

Dit is wel een beetje spijkers op laag water… Al begrijp ik dat Dion ook wel goedkoop wil scoren.

#3 Joost

Nou ja, hij vindt dit een voorkombaar ongeluk, zo te lezen. Hij wil gewoon dat dit soort ongelukken niet meer kunnen gebeuren.

Maar verder komt ons Dion met zijn voorstel inderdaad niet al te snugger over.

#4 Simon

?Er zijn wantoestanden in dierentuinen aan de gang. De minister moet inventariseren hoe het is gesteld met de veiligheid van zowel dieren als bezoekers.’

Hij wil een onderzoek, maar verklapt de uitkomst alvast? Als Graus zo goed weet wat er mis is, waarom geeft hij dan geen oorzaken?

En dit is helemaal absurd:
?Het ergste vind ik nog dat de andere olifanten in de dierentuin geen kans hebben gekregen om afscheid te nemen. Olifanten zijn sterke gevoelsdieren, die zijn in hun emoties nog fijngevoeliger dan de mens. Het is traumatisch dat ze Annabel hebben weggehaald zonder dat haar maatjes haar nog hebben kunnen zien.?

Loop je gvd jaren moslims zwart te maken, maar nu heb je het lef om te appelleren aan de gevoelens van fucking olifanten! Die hebben toch niet voor niets een olifantenhuid? Rechtse mensen: hun medemensen interesseert ze niets, maar o wee als er een dier in de problemen komt!

#5 Ultrabas

Hij zou die olifanten terug naar Azië moeten sturen! Die dieren krijgen al jaren gratis eten en onderdak, op kosten van de Nederlandse hardwerkende belastingbetaler. En wat doen ze ervoor terug? Ze flikkeren op onhandige wijze in een gracht zodat wij ze moeten redden.

#6 pedro

Is dit echt dezelfde man, die nu zo begaan is met het lot van dieren in dierentuinen, die nauwelijks een maand geleden sprak over een verschrikkelijke hetze tegen circussen met wilde dieren?

Moeten de dierentuinen een voorbeeld aan die circussen nemen? ´t Is natuurlijk wel zo, dat de veiligheid van de dieren gewaarborgd is, wanneer je ze het grootste deel van de dag in een veel te kleine kooi opsluit. Wedden dat Annabel dan niet in de gracht was gevallen?

#7 Paul

Alleen afrikaanse olifanten moeten terug; schandalig dat gesuggereerd wordt dat Dion hardwerkende aziatische olifanten zou willen zien vertrekken.

#8 Teun

LOL@6

Kan iemand me trouwens uitleggen hoe Graus er ooit in is gekomen bij de PVV? Ik bedoel: heel snugger en consequent zijn ze sowieso niet, maar zelf Wilders zou ik toch een zekere mate van intelligentie willen toedichten. Of is Wilders gewoon blind voor mensen gegaan die hem adoreren? Want dat doet Graus in ieder geval.

Hij is na Gonny van Oudenallen de grootste blamage in de parlementaire geschiedenis. Al moet ik zeggen dat ik Boer Koekoek nooit heb meegemaakt.

#9 Kropotkin

@8: Boer Koekoek was een soort Marcus Bakker van de andere kant, beiden redelijk welbespraakt. Dion Graus is echt wel dommer en vervelender, net zo’n blamage als bijvoorbeeld Tara Singh Varma.

#10 pedro

@9: de populistisch-anarchistisch-progressieve Boer Koekoek welbespraakt? Ja, als je grappige oneliners als een vorm van welbespraaktheid bestempelt… dan wel, ja.

‘Ik ben geen faksist’.
‘Zelfs als ik verlies, win ik’.
‘Ik krijg nooit geen beurt’.
‘Meneer de veursitter, ‘kweet niet waar het over gaat, maar ik bin teugen”.
‘Toen seks nog vies was, waren de sloten nog schoon’.

Het was altijd wel lachen met Boer Koekoek in de kamer. Dat is er tegenwoordig niet meer bij. Hoewel Dion Graus hier wel zijn uiterste best lijkt te doen om die tijden te laten herleven.

#11 Martijn

@8: Graus werkte bij de lokale Limburgse omroep en heeft daar via een docusoap Wilders enorm lopen pushen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*