1. 2

  Schot voor de boeg voor een nieuwe verkiezingsnederlaag van de VVD bij de provinciale verkiezingen begin maart? Deze zal Rita Verdonk door haar hulptroepen in de schoenen van Mark Rutte laten schuiven. Bij een groot verlies zal Rutte wellicht de eer aan zichzelf houden.

 2. 3

  blahdiebah. O.b.v. verkiezingsuitslag : Als je al alle stemmen van de pvv binnen haalt hebben ze slechts 31 (pvd 33 en CDA 41) .. ben je nog niet de grootste. Nu doet pvv sowieso niet mee dus die stemmen binnenhalen lukt zefs mark nog wel. Heel klein is de kans dat zij stemmen kan binnenhalen vanuit cda/pvda. Hooguit diegene die weigerden vvd te stemmen met een puberal lijsttrekker die geilt op de een nos-presentatrice. …

  Anderszijds zij heeft (volgens dit artikel) dit nog niet gezegd. T is meer roddel van haar medewerkers. (oftewel haags ballonetje om te kijke hoe gereageerd gaat worden zonder de vingers te branden).

 3. 6

  @ 3: dit lekken heeft ´geregisseerd´ op het voorhoofd staan. Er bestaat geen toeval in Den Haag, zeker niet als de roddel en achterklap komt van medewerkers van Rita Verdonk zelf.

 4. 7

  @5: Als die beschaafde VVD’ers een overweldigende meerderheid zouden vormen, zou Verdonk allang niet meer bij de partij zitten. Dat ze nog alive and kicking is, laat wat mij betreft zien dat er flink wat xenofobe hardliners in de VVD zitten.

  Maar goed, dat probleem lost zichzelf wel op zodra de partij doormidden breekt. En dat wordt met de dag onvermijdelijker.

  Iknik