Yevgeny Podorkin en de Amur tijger door Peter en Sargasso in het zonnetje gezet!

Dankzij het prijswinnende reaguren van huisreaguurder Yevgeny Podorkin kunnen onderstaande stoere mannen éénmaal hun jeep voltanken uit naam van het groene blog Sargasso en geeft het samen met Peters Pagina de eerste financiële injectie aan het vandaag -tussen dertien Aziatische landen- tot stand gekomen verdrag tot bescherming van de tijger voor een totaalbedrag van maar liefst €36.25.

U begrijpt het nog niet helemaal? Klik dan door:

Onlangs hield het weblog Peters Pagina een bijzondere wedstrijd voor onopgemerkt briljant blog- en reaguurwerk: De Blogpareltje (voor de zwijnen) Awards 2009. Onze huisreaguurder Yevgeny Podorkin viel vandaag in de prijzen in de categorie ‘Reacteurs’, hij kreeg de derde prijs voor het comment #340794: “Als uitgesproken perfectionistisch rationeel denkend mensch kan ik geen kant uit met dit soort fantasiegrafiekjes tjokvol gevoel en dromen…”. De prijs (een waardebon van 25 euro) droeg YP echter op aan de Sargasso redactie. Na ampel beraad besloten wij dit via Your Good Nature te schenken aan de stichting Tigris die opkomt voor de Amur tijger in Rusland en het grensgebied met China en Noord-Korea. Voor het bedrag van €36,25 kunnen bovenstaande anti-stroperij rangers hun jeep één keer voltanken en patrouilleren. Stichting Sargasso legt dus exact €11,25 bij het prijsbedrag van €25,00 zodat deze robuuste Russen vol testosteron met hun jeep illegale stropers kunnen opsporen, vorige week een jaar geleden hadden ze nog succes (filmpje). Wij hopen dat juist iemand die luistert naar de illustere nickname Yevgeny Podorkin blij is met deze donatie in de Oostenlijke Russische Invloedsfeer en complimenteren collegablogger Peter alsnog met zijn goede initiatief De Blogpareltje (voor de zwijnen) Awards 2009.

 1. 5

  In ieder geval zijn ze het in Hua Hin in principe eens geworden (andere link, omdat die naar nu.nl in de post het niet meer deed) om het aantal in het wild levende tijgers tegen 2022 te verdubbelen (thans 3.400 tot 5.100) .

  Kijk je als sargasso en dierenbeschermer zijnde wel eens scheef natuurlijk: 1,7 ton van Stimuleringsfonds voor de pers voor die Rost van Tonningen met z’n neuzelblogje en mil-joe-nen voor promotioneel gepamper met een niet meer vooruit te trappen panda die aan het eind van zijn evolutie stond…steekt die 36,25 schraal bij af denk je dan. Al is het maar een drupje wodka op de gloeiende plaat, nee, mede dankzij Carlos (en misschien kan de minister hier ook zijn verdubbelaar inzetten?) gaat deze tijger nog een aardig deuntje meeblazen wat ik u brom. Mogen we niet verloren laten gaan, Berouw komt later ééns krijgen we spijt…

  Uiteraard en vooral ook dank aan Peter (de enige echte) voor zijn initiatieven. Ik wil absoluut niet dat hij een blijvend trauma overhoudt aan het feit dat alle reaguurders het hebben laten afweten en nu niets meer van ze wil weten. En met het schuim op de mond en en de lafbekken en en en scheer je weg vuile hond…

  http://www.youtube.com/watch?v=tRY_71cLoQk

  Ik hoop dat je hier iets van troost in kunt vinden, virtuele vrinden zijn namelijk ook net mensen hoor…

  *snif*

 2. 6

  Ja maar YP met al je award winning reaguursels, het blijft verdacht dat je de prijs niet wil aannemen, heb je soms wat te verbergen meneer Yevgeny Podorkin? als dat tenminste je echte naam is??!!111

 3. 7

  noem het gewoon reageren, waarom dat kinderachtige gs-lingo overnemen. (edit redactie omdat GS het van ons heeft gejat, snuggere…)

  Ik lees GS soms omdat ze af en toe een scoopje hebben, maar het is echt een weblog van een heel laag niveau. Beetje treurig dat je als weblog daarmee wilt identificeren (hoewel hun pagehits wel indrukwekkend zijn).

 4. 9

  *ik zei MP zelf veilig verborgen achter een nick*

  Dat is en blijft Eeuwig een onopgelost raadsel MP, daar zul je het toch mee moeten doen. En je moet maar zo denken, zonder mysteries valt er nauwelijks te leven…

 5. 12

  O ? Dat heb ik al lang achter ons. In een soort win-win operatie. Ik had ze al jaren voorbereid, “Alleen over 1 ding liegen alle grote mensen tegen kinderen. Neenee, zeg ik niet, ik ook.” En toen kwam de meid (7) met haar onsterfelijke vraag aan de waterkant midden in hartje zomer: “Waarom gaat sinterklaas niet dood ?”. Als het in de winter was geweest, ik had makkelijk en stilletjes aangesloten bij de smoesjes, maar op 10 juli krijg je een grote dreun in je maag. Ja, ik brak. Toen kwam het eruit met horten en stoten. En zij als een grootse pauwin. Broer wel jaloers, maar ook wel erg blij dat hij in 1 klap van twee raadsels was verlost. En ze waren allebei meteen Grote Kinderen geworden. Dat was drie.

 6. 14

  In de zin van onhandelbare prepubers ? Totaal niet bekend hier. We verwennen hen geestelijk en materieel tot het merg. Hun grootste probleem is de saaiheid van de school. En aftellen “Vijf vier drie …” faalt nimmer als ik iets gedaan wil krijgen.