‘Volstrekt willekeurige kinderen’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 sjap

Met mirror, nice :-)

Fucking racisten. Je zou er maar werken, bij dat pownews. En zich maar boos maken over het feit dat kranten geen etnische achtergrond vermelden maar verdachten louter aanduiden als ‘nederlanders’.

#2 troebel

Bij powned werkt niemand. De betaalden daar dragen een verwerpelijke perverse ideologie uit, zij zien hun ideologie als een religie.

#3 Share

Ach. Dat is een ziek zijstraatje in de vieze Telegraaf media. Daar tref je bagger aan ja. Waarom daar komen?

Of, STEEPH, ga je het verspreiden door het te linken? Jullie doen m.i. de canonical goed voor je archief. Maar voor de externe links (zoals naar telegraaf zwijntjes) kun je een nofollow gebruiken. Want nu geef je ze m.i. enkel credit? ;-)

#4 Prediker

Volstrekt willekeurige kinderen, jaja… Maar het zijn wel buitenlandertjes, want we weten allemaal hoe “piepjonge inbrekers” er uitzien.

Nice catch!

#5 Key

Dus… het staat vast dat het roomblanke oerhollanse nederlansche kindertjes waren? Of wou je alle roomblanke kindertjes vooraf als verdachte aanmerken, en dat daarom een tendenieus fototje geplaatst dient te worden met alleen maar blanke kindertjes? Of hebben de cijferwonders alhier wellicht een powerpoint presentatie klaarliggen waaruit blijkt dat roomblanke ouders bovengemiddeld crimineel zijn, en een volgende powerpoint presentatie waaruit blijkt dat crimineel gedrag overge-erfd wordt, zodat er dus kanstechnisch gezien blanke kinderen op de foto hadden moeten staan? Of is het bekend dat het arme zielige blanke kinderkes waren die er ook niks aan kunnen doen, maar als op de foto alleen blanke kinderkes hadden gezet, dan worden alle blanke kinderen in een criminele hoek gedrukt, en dat er daarom maar gekozen is voor een foto met buitenlandse kinderen? Questions, questions ….

#6 gronk

Maar zoiets kunnen wij natuurlijk ook!

(Volstrekt willekeurige foto van een partijbijeenkomst.)

De PVV heeft dinsdag uitgebreid gesproken over het besluit om het voor ontucht veroordeelde PVV-Kamerlid Eric Lucassen lid te laten blijven van de Tweede Kamerfractie en hem het grootste deel van zijn taken in het parlement af te nemen.

meer

#7 Frank

Met een volstrekt willekeurige journalist die de verslaggeving doet (zo dan hebben we het bruggetje naar powned weer).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*