Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (15)

#1 cerridwen

Machtig mooi dit.

Het blijft natuurlijk een kapitale fout van VVD en CDA om met Wilders in zee te gaan. Maar het is toch winst dat er nu een duidelijke meerderheid van de kamer tegen dit soort onzin is.

#1.1 Emile M - Reactie op #1

Misschien geen kapitale fout. Wilders moest een keer op zijn bek. Probleem was dat Pim dat nooit heeft kunnen gebeuren. Wilders (vrij)blijvend in de oppositie was ook geen aantrekkelijke optie.

#1.2 cerridwen - Reactie op #1.1

Er is mij toch teveel schade aangericht, de afgelopen 1,5 jaar. Was niet nodig geweest.

#1.3 Sjiek - Reactie op #1.2

Los van de kosten: feit is wel dat de politieke rol van de PVV is uitgespeeld. Misschien scoren ze nog wat zetels met hun anti-Europa-agenda maar de kwalijke invloed die de PVV jarenlang heeft gehad op de binnenlandse politiek is voorbij.

#1.4 Joop - Reactie op #1.3

Niet te vroeg juichen. Ervaringsdeskundige Brinkman vertelde dat het in de opzet ligt van Wilders om even terug te keren naar de oppositie (tegen de gevestigde orde, niet meegeven aan Europa) en straks weer als een duveltje uit de doosje wellicht met meerderheid van stemmen (vanwege geen grote concurrenten meer) zijn positie op te eisen.

#1.5 Schuur - Reactie op #1.3

Met een meerdeheid van de stemmen? 76 zetels voor de PVV? In je dromen. En ook als ze onverhoopt de grootste worden, denk je echt dat iemand een coalitie zou willen vormen met premier W. als baas?

Alhoewel…. je zou denken dat men na het LPF-debacle wel wat geleerd zou hebben.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #1.3
  • Vorige reactie op #1.3
#1.6 Sjiek - Reactie op #1.3

Er is geen rol meer voor de PVV. Al zouden ze met het nieuwe thema Europa scoren bij de verkiezingen. Geert Wilders is geen nieuws meer omdat hij heen dreiging meer heeft. De fascinatie is voorbij. Bijna alle toekomstige tweets van Wilders zullen het 8 uur journaal niet meer halen.

#2 McLovin

Enerzijds mooi, anderzijds is het wel tekenend dat de heren van CDA en VVD bereid waren hun principes geheel over boord te gooien om maar te kunnen regeren.

#3 Bookie

Dierenpolitie kan ook anders. Dat ondernemers c.q. instanties gezichtsbedekkende kleding kunnen verbieden ben ik wel voor. Met dubbele nationaliteit heb ik geen probleem.

#4 about:
#5 weerbarst

Kunnen de wiet de wapens en de paddos en internet nu alsjeblieft ook weer vrijer?

#5.1 M - Reactie op #5

Wapens mag nog wel wat strenger. En dan met name meer & betere controle bij de verschillende cowboyclubs (schietverenigingen). Geeft tevens een beter overzicht op de fascisten in NL; heeft o.a. de AIVD ook wat te doen.
Lopen miepen over een mes die 1 centimeter langer is, is bespottelijk. Met de rest ben ik het wel eens.
Wietpas zorgt enkel voor méér overlast. Het verbod op paddo’s is belachelijk, en komt enkel en alleen voort uit onwetendheid. Dit laatste is dan weer niet zo heel vreemd, aangezien het vooral uit de christelijke hoek komt. En die christelijke lui zijn zich niet echt bewust van feiten en/ of realiteit.

#6 Joop

De daadkracht viel wat tegen van dit kabinet als ik de journalisten van de Volkskrant moet geloven. Ze hadden gisteren in hun krant netjes per minister aangegeven wat bereikt is, niet bereikt en wat er nog in de pijpleiding zat/zit.

#7 Taco Zip

Kan iemand zich nog een hout snijdende maatregel herinneren van welk kabinet dan ook in de afgelopen jaren?
In 2008 zijn er wat banken gered voor veel geld. Sindsdien wordt er in Den Haag gezwetst over allerlei kleine burger ergernissen en blijven de echte dossiers liggen. Het thema van de komende verkiezingen is niks anders dan de onmacht van de Nederlandse politiek om dit land te regeren.

#7.1 [email protected] - Reactie op #7

Ik ga stemmen met een clownsneus op. Als je meedoet aan het circus moet je je er op kleden, vind ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*