1. 7

  @006 Regels zijn regels ; de vrienden van Ayaan (en Ayaan zelf) hadden geen bezwaar tegen die leuze als het over allochtonen in het algemeen ging. Maar toen het op de troetelallochtoon Ayaan werd toegepast, oh jee, wat erg.

 2. 13

  Ik heb aan ‘de Vrouw met de Glazen Kerstballen’ wel een van mijn comment-toppers te danken, Rita Bedankt!

  https://sargasso.nl/archief/2007/11/02/de-vrouw-met-glazen-kerstballen/

  Een Rita-lover sprak destijds: ‘Breng ons terug naar de tijd dat Sinterklaas nog Sinterklaas kon zijn. Naar de tijd waarin men alleen de kerk vreesde. Naar de tijd dat kerstballen nog van glas waren’.

  En ineens weet je het!
  Rita Verdonk is de vrouw met glazen kerstballen die aan het roer van de Bereboot staat, terwijl in de kombuis de boerenkool met worst dampt!

 3. 14

  Het enge is vooral waarom Verdonk in 2006 die virtuele 27 zetels kreeg: Omdat ze in 2005 asielzoekers richting erg dubieuze landen terugstuurde en daar bovendien de plaatselijke autoriteiten over inlichtte. Meer dan 1/6e van de kiezers dacht opgeruimd staat netjes. Ik zie dat er nog wel wat groeimogelijkheden zijn voor de PVV.

  De benaming moordwijf van #11 is luguber terecht.

 4. 17

  Ze heeft de laatste tijd best wat traantjes weg moeten pinken vertelde ze op de radio. Hoewel “de laatste tijd”? Wij *met vinger in lucht weids een kring trekt* wij denken maar dat zij eenmaal thuisgekomen doorgaat keiharde tante te wezen he. Nee hoor niks daarvan, zijn dan vaak hyper- emotioneel eenmaal met de snoopy slippers op de bank. Gaan heftig zitten snikken bij b.v. Being Rita of zo. Eindeloos verdrinken in ideale droomwerelden met dito schoonzonen en het surrogaat droop er langs de mollige beentjes…

  Er gaapt nu op de uiterste rechtervleugel natuurlijk wel een enorm gat wordt wel een monotheïstische gedoe zo. Wie gaat dat opvullen?

 5. 19

  Ze heeft het i.e.g allemaal gezien, van helemaal links tot helemaal rechts, van extreme politiek tot doldwaze puinhoop. Begonnen en geëindigd voor lege zaaltjes. Uiteindelijk onopgemerkt gebleven. Volgens mij is Rita een aardig wijf alleen ze had totaal geen aanleg voor de juiste mensen om je heen verzamelen. Veel te emotioneel. Zo’n Kai V. en die zaaltjes met ondernemend Nederland en dat logo, jezus wat was dat errug. Harde les geweest, volgens mij. Vele avonden thuis zitten huilen. Enfin, moge het Trix behagen om haar burgemeester te maken. Gun ik haar wel. Kan ze alles wieder gutmachen :)

 6. 20

  Gun ik haar niet. Ze is een verschrikkelijk domme trol die nooit enige macht had mogen krijgen. Niet als gevangenisdirectrice, niet als minister, niet als wat-dan-ook.

 7. 21

  Ze hoeft het niet meer te wieder gutmachen. Ze was een heel slecht bestuurder, ze heeft onvergeeflijke fouten gemaakt, er zijn genoeg kansen geweest om iets recht te zetten, maar die heeft ze nooit gegrepen. Ze heeft nog nooit haar eigen falen open en eerlijk erkend.

  Het beste waar we nu op kunnen hopen is dat ze niet meer de kans krijgt om nog meer kapot te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren