1. 4

  Nu de rest nog van elke politica/cus,en randfiguren,die uit diens nek kletst,geen dossier kennis heeft over de onderwerpen, zij zich over uit laten (vaak niet meer als wij uit de krant,hoewel zij er wel over gaan,en mee nar buiten treden) of verder de overtreffende trap op; ronduit liegen bedriegen, misleiden,vals/onvolledig informeren,dossiers/pdfjes/filmrolletjes laten verschwunden; ETC.

  beste dames en heren, politiek,bestuur,mis-managment,mocht u zich in meerdere/mindere mate hieraan schuldig maken; begeef u dan naar de uitgang,en leg uw post neer; in landsbelangen,en als compensatie van ons moreel,democratisch, en wettelijk verval. Hef de onschendbaarheid op; voordat u gaat wijzen naar ita;ie en suriname; u ziet wat er van komt.Ruk uw eigen doofpotten,en beerputten open; die zonder zonde is..werpen,en werpen,als legbatterijen,en kippen zonder kop.

  Abject is het juiste woord ongeacht wie zich dermate misdraagt; al zijn we eraan gewend; dit grote euvel;waarbij zelfs een arts,noch onderwijzer;het over diens lippen krijgt te zeggen; ” ik/wij weten het niet” …want “we” zijn immers volmaakt.

  En al zijn er wel grovere dingen,zijn colegaas en zelfs partij en vak genoten zich schuldig aan maken. Enig norm, besef zou moeten leren; er dan na een tijd van komen, een tijd van gaan is; en voor sommige, is dat al veel langer.Meer dan tijd, we eens gevolgen verbinden aan ons eigen gedrag,en van onze “grote” en kleine leiders.
  OOk in het bakwezen;en ieder die zich onschendbaar too big to fail voelt;

  Overmoed komt voor de val.Macht corrumpeert,en andere open deuren;
  Die uitsluitend nog dienen wan presterende functionarissen/ mis- handelende functionarissen; door naar buiten stappen.
  Vreemd genoeg blijven ze, door allerhande achterdeurtjes,na elk aftreden/weggestuurd, weer opdoemen; maar de uitgang vinden,schijnt te veel gevraagd; en wat dat kost!Die onzin en waanzin!

 2. 5

  Is 3Fm nu een pestzender vol met pestkoppen die geweerd moeten worden op het Binnenhof? Dit is geen journalistiek, dit rioolradio. Moet 3 FM nu uit het publieke bestel gezet worden? Waar blijven de ‘fastsoenskloof’ roepers nu?

  Kom op mensen, ga eens even heel moralistisch verontwaardigt lopen zijn.

 3. 7

  Het is een bijzonder sneue soort na-aapradio,de formule is zo uitgekauwd.Jack Spijkerman had meer dan 25 jaar geleden al een soort gelijkwaardig progamma,toen was het al niet leuk,nu is het inderdaad het riool voorbij.

 4. 8

  Schijnt dat het bij roemer al eerder succes had;l hoorde ik net op de radio,
  over een niet bestaande persoon roemer zei; ” het is altijd al een rare geweest”
  Blijkbaar verzinnen mensen er liever iets op los,dan simpelweg,over hen lippen te krijgen wanneer ze iets niet weten. Hoewel voor allen mensen geldt we meer niet weten dan wel.
  Dit speelt zeker niet alleen in de politiek,en is structureel schering en inslag..,.en helaas, op grote schaal dus onzin nagepraat wordt en ,als feiten rondgepompt.

  Mogelijk een beetje flauw,en heb begrepen de betreffende grapjas ( 1 april) niet blij is met de resultaten; zeker omdat de nog zittende gajes structureel nog veel erger de fout in gaan;dan deze lulbeer…
  het gebrek aan dossier kennis;over nota bene de onderwerpen zij hen besluiten in nemen;is stuitend; en het hoofdprobleem…ons land mee kampt.

 5. 9

  In dit geval legt het wel iets bloot en dan vind ik het wel gerechtvaardigd. Van Castricum legt naar mijn weten nooit iets bloot, alleen zijn eigen hufterigheid, die mag dus verdwijnen.

 6. 15

  ja en nee. Spijkerman bracht secretaresses aan het huilen met z’n onzinvragen en dan lag de sadist in een deuk. En kennelijk veel luisteraars, want hij had er succes mee. Maar iemand in een verantwoordelijke positie als een kamerlid die keihard staat te liegen, dat ligt imho toch even anders.

 7. 17

  Weet ik niet, ik ken het programma verder niet. Alles met Giel Beelen erin mijd ik als de pest. Maar ik zou me kunnen voorstellen dat ze het toch enigszins hebben voorbereid. Zo van: “Weet je wie er een ontzettende bulshittende ouwehoer is? John Leerdam. Daar zou je eens met een onzinverhaal op af moeten. Wordt lachen.”

  Dat Leerdam een bulshittende ouwehoer is dat wisten we tenslotte al. Nu is hij in de val gelopen.

 8. 18

  Ik ken geen enkel progamma van meneer Beelen,zo zelfvoldaan zie je ze maar zelden.Heb wat fragmenten beluisterd en ik werd er zo depressief van dat het ook meteen het laaste was dat ik ooit nog van hem wilde horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren