1. 1

  Heeft iemand het MOE-meldpunt al verwittigd met dit voorbeeld van overbodige politie-inzet als gevolg van de aanwezigheid van deze Polen? Deze exercitie heeft de politie afgeleid van tientallen door Oost-Europeanen gerolde portefeuilles, die ongetwijfeld plaatsvonden terwijl de politie hiermee bezig werd gehouden.

  /PVV

 2. 3

  De angel in het Telegraaf stuk zit hem natuurlijk in ‘gekocht door een arbeidsbureau.’

  Nu denkt de helft van het Telegraafvolk dat ze door het arbeidsbureau, nu Dienst Werk en Inkomen, zijn aangeschaft en nu voelen ze zich gediscrimineerd.

  De ratten weten wel hoe ze het rascisme kunnen stimuleren. Waarom niet vermeld dat de fietsen gekocht zijn door EWF, een Pools uitzendbureau?

  Hier trouwens een uitspraak van een Nederlandse rechter waarbij EWF op zijn fingers wordt getikt:
  http://zoeken.rechtspraak.nl/detailpage.aspx?ljn=BU8987

 3. 4

  Ja, vertelde mij laatst een fietsenhandelaar, je moet tegenwoordig een goed slot op je fiets hebben, want laatst zag ik weer auto’s met Poolse kentekennummers volgepakt met fietsen wegrijden.

 4. 6

  Omdat iedereen weet dat de meeste fietsen naar goed Hollands gebruik gejat zijn door de huidige eigenaar, of de junk waar hij ze bij geheeld heeft. “Gewoon” betalen voor je fiets is derhalve niet echt gewoon. Daarmee is bovendien aangetoond dat deze Polen niet goed ingeburgerd zijn.

 5. 10

  Tja, hoeveel meldingen zou de politie in Menaldum krijgen in een week? Ik vermoed dat ze blij waren dat ze er weer eens op uit konden voor een lekker stukje degelijk recherchewerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren