1. 2

  Hoezo..?
  Als je bedoelt dat de NRC pro-SP is, dan heb je het mis en lees je die krant nooit, en klets je Wilders en Bosma na. (Over WC-eenden gesproken: die willen het liefst een staats-televisie als ze aan de macht komen.)
  De SP heeft een eigen nieuwsbrief hoor.

 2. 3

  En dan gaat het natuurlijk meteen mis bij het eerste cijfer dat ze gebruiken: 10.010 verblijfsvergunningen voor asielzoekers.
  Ze halen het notabele nog uit een tabel van het CBS. Je hebt een vergunning voor bepaalde en onbepaalde tijd. De eerste was 8.360 en de tweede 1.650 en dat geeft samen 10.010.

  Ze hoefden alleen maar te klikken op het woord verblijfsvergunning voor bepaalde tijd om de volgende tekst te krijgen:

  Een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd verleent een
  niet-Nederlander toestemming om voor onbepaalde tijd in Nederland te
  blijven. Er is een vergunning voor onbepaalde tijd regulier en een voor
  asiel. In deze tabel is het aantal verleende verblijfsvergunningen voor
  onbepaalde tijd afgegeven aan asielzoekers opgenomen.
  De betrokkene kan na 5 jaar verblijf op grond van de vergunning voor
  bepaalde tijd in aanmerking komen voor de vergunning voor onbepaalde
  tijd, wanneer hij nog steeds bescherming in Nederland nodig heeft.
  .

  Het juiste antwoord is dus 8.360.

  Voor de rest betekent de 1.000 vergunningen van de PVV niets anders dan opzeggen van een reeks van verdragen, waaronder die van de EU.

 3. 4

  Inhoudelijk ook nog iets te melden? Of blijft het bij een goedkope ad hominem, die niets zegt en niets toe voegt?

  Btw: als wc eend iets over wc eend zegt, hoeft dat niet per se fout te zijn, natuurlijk. Zeker niet als er gewoon controleerbare feiten genoemd worden, net zoals in het NRC artikel. Als die feiten niet kloppen, ontkracht je die met goede argumenten, niet door op de man te spelen.

 4. 6

  In PVV-gelederen wordt de NRC altijd direct met Sauer geassocieerd. De pavlov-reactie bij elke PVV-adept op het internet is derhalve NRC -> Sauer ->SP en dan driewerf woef! PVV-ideoloog Bosma reikt dan meestal een cookie uit.

  PVV stelt Kamervragen over rol kleinaandeelhouder Sauer NRC Media
  http://tinyurl.com/3nzazwb

 5. 9

  Ik weet niet wie of wat de Tribune is, maar jij zegt “wij van WC-eend”. In het kader van PVV-uitspraken keuren kan dat alleen betekenen “wij van de NRC(=PVV) vinden de uitspraken van de PVV…”

  Nou is de NRC wel een rechtse gazet, maar ik zie toch eerder de Volkskrant aan voor het PVV-partijblad, dus zette ik mijn vraagteken bij je #1.

 6. 12

  @11 Als jij Jort Kelder serieus neemt, hoeven wij jou niet serieus te nemen. Die heeft geen geduld om een uitspraak tot het einde te beluisteren, leest van een krant alleen de koppen op de voorpagina en volgt verder gewoon wat de norm is waar hij dan op een lucratieve manier van probeert af te wijken. Die man kletst maar wat.
  In het hoofdartikel van de NRC vandaag, 28-1: “De SP is primair de antikapitalistische partij gebleven die zij vanaf 1972 is. (…) Voor een open economie als die van Nederland zijn de plannen van de SP feitelijk onuitvoerbaar; ze zouden desastreus uitpakken. (…) De opkomst van dit anti-kapitalisme is slechts door het kapitalisme zelf te bestrijden.”
  En in een ingezonden brief aan de krant vandaag: “Krant schreef kwaadaardige onzin over de SP”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren