Nog een Ferguson

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

The police shooting of a Mexican national in Pasco, Washington, has drawn local protests and international outrage—and has raised fears of what one official said could be “another Ferguson.”

Het slachtoffer had met stenen naar auto’s en politieagenten gegooid. Maar op het moment dat hij werd neergeschoten – met meerdere kogels – leek hij allesbehalve een bedreiging te vormen voor de agenten die hem achtervolgden.

In tegenstelling tot Ferguson, lijken racistische motieven niet of veel minder een rol te hebben gespeeld. Maar wat dit in ieder geval illustreert is dat Amerikaanse politieagenten veel te vaak en veel te gemakkelijk kiezen voor de dodelijke escalatie.

h/t Ernie

Open artikel

Reacties (7)

#1 Thallman

De zakken van George Soros zijn diep genoeg om nog meer linkse knokploegen in te huren.

http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/14/george-soros-funds-ferguson-protests-hopes-to-spur/?page=all

#2 Dehnus

@1: EN nog weet je de schuld bij het slachtoffer te leggen. Iets waar jij en jouw partij normaal zo over aan het schreeuwen zijn dat Links dat teveel doet. Erg zielig. Kijken VERDOMME eens hoe ze die oude man zijn benen onder zijn lijf vandaan schoppen man.

Dat heeft niks met George Soros en geldschieters te maken.; Wat trouwens de grootste onzin is, maar ja Thalletje moet toch wat om deze arme man in het diskrediet te brengen. Ik mag voor jouw hopen dat het je niet overkomt want dit is toch echt een geval van IDIOTEN die eigenlijk niet eens vuilnisman zouden moeten zijn, een uniformpje geven!

Serieus, hoe kun je het uberhaubt… stuk vreten..

(Ik doel dus niet op de Mexicaan in dit bericht maar op een Hidoestaanse man die letterlijk… nou ja zoek het ook maar op. Staat zowel op Joop als Retecool volgens mij. Echt intriest… er is serieus wat mis met de Politie in de VS).

#3 Thallman

@2
Dit heeft alles met George Soros te maken, George Soros betaalde de propagandisten die boel opstookten. Het is het “another Ferguson” waar ik naar refereerde, een feitenvrije hetze die grotendeels door George Soros is georkestreerd.

#4 Prediker

@1 De Washington Times is een reactionair krantje in handen van de sekte van Sun Myung Moon.

Dat hele artikel is één grote guilt-by-association. George Soros steunt allerlei organisaties op het gebied van democratie, zwarte burgerrechten en wijkontwikkeling, die organisaties deden aan activisme rond Ferguson; in Ferguson waren er rellen die uit de hand liepen; dus George Soros heeft de rellen gefinancierd.

De stichtingen van Soros promoten echter wereldwijd democratisering en burgerrechten. In Rusland zullen ze daarom ook wel roepen dat Soros achter de coup in de Oekraïne zit.

#5 Thallman

@4
George Soros betaald organisaties om een feitenvrije media hetze te creëren, Ferguson is inderdaad niet de enige plek waar hij deze truc heeft uitgehaald. Dit is geen guilty by association, alsof Soros niet weet wat hij met zijn geld doet. Hij is in dit geval de aanstichter van de rellen en de media hetze, zijn investeringen hebben linkse winst opgeleverd.

De financiering van femen heeft hij stop gezet nadat femen een Israelische afdeling had opgericht, daar wil hij geen onrust.

#7 Micowoco

Goed achtergrondartikel. Verdomd, het blijkt gewoon om geld te gaan.

http://www.motherjones.com/politics/2015/07/police-shootings-traffic-stops-excessive-fines

But maybe the question to ask is: Why did Scott run? The answer came when the New York Times revealed Scott to be a man of modest means trapped in an exhausting hamster wheel: He would get a low-paying job, make some child support payments, fall behind on them, get fined, miss a payment, get jailed for a few weeks, lose that job due to absence, and then start over at a lower-paying job. From all apparent evidence, he was a decent schlub trying to make things work in a system engineered to make his life miserable and recast his best efforts as criminal behavior.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*