“Nieuwe Executive Order van Trump in de maak tegen homohuwelijk, transgenders, abortus en… seks voor het huwelijk”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit *kan* toch niet eens waar zijn?

Open artikel

Reacties (13)

#1 Arduenn

Ik denk niet dat het zó dramatisch zal zijn, al zou het zomaar iets kunnen worden dat sterk doet denken aan Texaanse ‘Bathroom Bill’.

Ik zie wel Poetin al onderuitgezakt in zijn Kremlinstoel, poten op het bureau, wapperend met een stapel golden shower-foto’s in de ene hand, rode telefoonhoorn in de andere:

“En verder wil ik dat je een onderzoek instelt naar de legitimiteit van de maanlanding, dat je me het recept van Coca Cola stuurt, de abort codes van de nucleaire triade, een schepje strychnine in de thee van supreme court rechter Ruth Bader Ginsburg doet. Oja, de sleutels van Fort Knox op een gouden presenteerblaadje. En je moet moy gospodin zeggen.”

#2 beugwant

@0: Oh jawel. ’Grab them by the pussy' is immers een vorm van voorspel en nog geen seks.

Er doemen bij mij nu wel twee vragen op. Wat zijn de fiscale aspecten als ik bij een Engelse bookmaker een gokje waag op een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog en waar huisvesten we straks al die Amerikaanse asielzoekers?

#3 HansR

Ten eerste is dit geheel conform de conservatieve stromingen van de rooms-katholieke en andere christelijke kerken. Dus ja, het gaat zo erg zijn. Franciscus wil misschien wel anders maar het conservatieve smaldeel van zijn geloof is aan de winnende hand met Burke, Bannon, en Trump. Ik zie het somber in.

Ten tweede mag je je afvragen, als iedereen in discussie gaat over dit onderwerp, wat er gaat gebeuren onder de oppervlakte terwijl de discussie woedt. Want dit gaat storm geven. Wat een mooie afleidingsmanoeuvre om elders geld te verdienen of oorlog te voeren.

#4 MrOoijer (Jan van Rongen)

Waarna elke Executive Order kan worden genegeerd op religieuze gronden …

#5 bolke

Je kan zeggen wat je wil maar Trumpety genereert wel gespreksstof

#6 Kilgoretrout

Geen seks voor het huwelijk meer?

Ik denk dat het aantal huwelijken dan flink zal gaan afnemen…

#7 HansR

@6: Nee hoor, het scheelt alleen in de subsidie: stichtingen moeten die idee onderschrijven, doen ze dat niet dan krijgen ze geen subsidie meer. Wat iedereen in zijn slaapkamer doet zal verder Trump een worst zijn. Denk ik dan.

#8 Joost

@7: Ah, geen seksuele voorlichting meer dus… Dat zal het aantal tienerzwangerschappen goed doen.

#9 gbh

Trump volgt alleen maar het voorbeeld van zijn grote held Putin, dezelfde maatregelen zijn in Rusland ook een groot succes:

https://themoscowtimes.com/articles/russia-hiv-explainer-56996

#10 Bismarck

Laten we niet overdrijven, het is geen wet tegen, alleen maar een Fatwa.

#11 Joost

@10: Nou, als het vervolgens gevolgen heeft voor de financiering van organisaties, dan gaat het wel wat verder dan een fatwa.

Maar misschien is het wel een goede, Trump z’n decreten fatwa’s te gaan noemen :)

#12 Arduenn

@8: Doen ze al een veel staten, ‘abstinence-only sex ed’.

#13 Bismarck

@11: Naja, geen seks voor het huwelijk, homoseksualiteit is bah en dat soort dingen komt toch ook wel wat fatwa-achtig over niet? Zou zo een orthodoxe islamitische Schriftgeleerde kunnen zijn, die met die adviezen komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*