‘Niet de EU maar Bert Brussen wil de persvrijheid afschaffen’

‘Niet de EU maar Bert Brussen wil de persvrijheid afschaffen’

Open artikel

Reacties (10)

#1 Bismarck

Ik moest wel grinniken om “Bert Brullen”.

#2 Kalief

Dat stukje is niet om door te komen. In elke zin een verwijzing naar iets anders. Misschien dat zijn incrowd er wel chocola van kan maken.

#3 Joost

Het is wel een beetje guilty by association voor Miko Flohr. Ik volg hem op twitter en herken hem niet in het verhaal. Hij is overigens een oud-schrijver van GeenCommentaar – en dus ook van Sargasso.

#4 lapis

Sowieso vind ik het een beetje vreemd om Miko Flohr te verwijten naar de titel van God van de Hysterische Hyperbool te dingen met als argument dat hij naar 1984 heeft verwezen, wanneer je zelf twee zinnen daarvoor Flohrs organisatie voor een stelletje nazi’s hebt uitgemaakt. Of Brussens website heet echt ‘International Stürmer‘, in dat geval heb ik niets gezegd.

#5 thallman

Heeft Bert Brussen het ooit met Hassnae gedaan ofzo? Deze obsessie begint behoorlijk ziekelijk te worden.

#6 Levi

Mijns inziens is Bert Brussen de hysterica die mensen stalkt en niet andersom? Overigens is Peter Breedveld een voorstander van vrije seks, dus zou hij er geen probleem mee moeten hebben als Hassnae met een andere man vrijblijvende neukseks heeft? Ik heb de eerste tweets van Miko gelezen over dit EU onderwerp hier ging hij klakkeloos mee met zijn hysterische baas. Later deed hij via wat nuanceringen aan damage control. Ik zie het als jeugdige impulsiviteit. Maar de positie van de zelfbenoemde genuanceerden Miko en Huub bij het Brullen & Flattersnotter Nieuws Netwerk is met deze uitglijer weer een stukje onhoudbaarder geworden, indien de heren zichzelf en hun principes serieus nemen.

#7 Bolke

Hadden jullie anders verwacht van Lucas de linkse lul?

#8 MrOoijer (Jan van Rongen)

Waarom neemt iemand zo’n gek nog serieus?

PS – IQ-quiz: welke gek?

#9 Bookie

@8
Ik denk dat je Peter bedoelt. Die zou als de regels al golden op zijn minst een boete hebben gekregen :).
http://www.carelbrendel.nl/2013/01/09/vrije-universiteit-betreurt-onzorgvuldig-optreden-rond-nepaccount-van-studente/

#10 jvdheuvel

@9 Want?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*