1. 3

    Het is wel een beetje guilty by association voor Miko Flohr. Ik volg hem op twitter en herken hem niet in het verhaal. Hij is overigens een oud-schrijver van GeenCommentaar – en dus ook van Sargasso.

  2. 4

    Sowieso vind ik het een beetje vreemd om Miko Flohr te verwijten naar de titel van God van de Hysterische Hyperbool te dingen met als argument dat hij naar 1984 heeft verwezen, wanneer je zelf twee zinnen daarvoor Flohrs organisatie voor een stelletje nazi’s hebt uitgemaakt. Of Brussens website heet echt ‘International Stürmer‘, in dat geval heb ik niets gezegd.

  3. 6

    Mijns inziens is Bert Brussen de hysterica die mensen stalkt en niet andersom? Overigens is Peter Breedveld een voorstander van vrije seks, dus zou hij er geen probleem mee moeten hebben als Hassnae met een andere man vrijblijvende neukseks heeft? Ik heb de eerste tweets van Miko gelezen over dit EU onderwerp hier ging hij klakkeloos mee met zijn hysterische baas. Later deed hij via wat nuanceringen aan damage control. Ik zie het als jeugdige impulsiviteit. Maar de positie van de zelfbenoemde genuanceerden Miko en Huub bij het Brullen & Flattersnotter Nieuws Netwerk is met deze uitglijer weer een stukje onhoudbaarder geworden, indien de heren zichzelf en hun principes serieus nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren