1. 1

  Waarom geen pesticide ontwikkeld tegen hardleerse zelfzuchtige corporaties die voortdurend onze omgeving uit winstbejag bezoedelen?
  Wanneer wordt er eens een einde gemaakt aan deze eeuwige massale vernietiging?

 2. 2

  Waarom ga jij niet lekker al je groenten en bloemen zelf verbouwen, Peter? Of kopen bij een boer die nulkommanul pesticiden gebruikt.

  Put your money where your mouth is…

  Kun je lachen, want dan ben je dus twee uur per dag bezig om eens in de zoveel tijd een paar karige worteltjes te rooien, of ben je enorme sommen geld kwijt aan je voeding.

  Nog afgezien van de investering in genoeg

  Vandaar dat boeren pesticiden gebruiken, en vandaar dat fabrikanten ze produceren. Gek hè?

 3. 3

  @2: Ik haal iedere week een Odin groente- en fruitpakket af bij de groenteboer met overheerlijke, voedzame biologisch-dynamische producten (Odin.nl). Er is vast een afhaalpunt bij jou in de buurt. Bij de wilde tomaten zaten laatst speciale bloemzaden om de bijtjes te steunen.
  Hoe eenvoudig wil je het hebben?
  Het kost iets meer maar beslist geen fortuin.

  Een wereld zonder pesticiden, fungiciden en herbiciden is heel goed mogelijk. En toevallig ook nog goed voor jou en je leefomgeving. Gek hè?

 4. 5

  @peter: Een WERELD zonder pesticiden, of een wereld met een beperkt aantal mensen zoals jij die zijn groenten graag zonder pesticiden wil? Met andere woorden: is dit schaalbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren