1. 9

  Fleauxe ook, Superjan ook, Stroopdoos ook.

  Wat soundbites die ik op GS tijdens het debat neerplemte en ik was daar niet de enige die verbaast was en kreeg veel bijval op mijn reactie dat hij zijn hand overspeelde. Het lijkt erop dat er een scherpe grens is hoe ver je exact kan gaan, ook voor diegene die hem direct of indirect steunen.

  Speltip 7, weet hoe ver je kunt gaan en overspeel je hand niet..

  Hij neemt spraakgebruik over wat totaal ongepast is. Hoezeer ik ook de islamisatie als problematisch zie, is dit gewoon niet serieus bedoeld. Daardoor zullen zijn andere standpunten die wel hout snijden onderbelicht blijven omdat de regering in het verweer graag naar het overtrokken voorbeeld gaat wijzen. Hij overspeelt zijn hand imho.

  Als hij het verhaal over hoofddoekjes serieus had willen neerzettten had hij beter een voorstel kunnen doen om deze in de publieke ruimte onder beheer van de overheid te ontmoedigen / verbieden. Met een beroep op de scheiding van kerk / religie en staat . Of desnoods als hij het scherper wil maken het ondersteunen van vrouwen die met een hoofddoek lopen of dat echt vrijwillig is en niet door druk via de familie / religieuze omgeving komt en als druk wordt aangetoond dit te beboeten / straffen van diegene die die druk uitvoeren. (Dus boete voor de imam die oproept om mannen hun vrouwen cq dochters te straffen die geen hoofddoekjes dragen enz.

  Het is de bijl aan de wortel van zijn betoog Houthakkert en zo is het..

  Meer ? PS ctrl f op seven @ http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/09/algemene_politieke_lulkoek_wil.html en later topic hier http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/09/ouwehoeren_over_politiek_hier.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren