1. 1

  Het is erg jammer dat de artikelen van de NRC achter de betaalmuur zitten, in de papieren krant vanavond waren er twee artikelen.

  In Rotterdam bleek dat een fraudeur alle gezinnen in een straat te pakken had. Blijkt dat de Belastingdienst eerst routinematig de verantwoordelijkheid bij de gedupeerden legt, en als er overtuigend bewijs van een hele straat is dat het aan de Dienst ligt dan reageren ze half lauw. We proberen de dader tot terugbetalen te bewegen en adners geven we zijn gegevens wel zodat u civiel kunt procederen.

  Een aantal andere schrijnende zaken komen aan de orde, van slachtoffers die vervolgens helemaal kaal worden geplukt door de Belastingdienst omdat ze hun onterecht ontvangen voorschotten (die de Belastingdienst ongezien op rekening van een fraudeur stortte) niet terug kunnen betalen.

  Tenslotte blijken er allerlei oekazes in de dienst te zijn uitgevaardigd die er op neerkomen dat slachtoffers zo minimaal als mogelijk moeten worden geïnformeerd en dat de echte omvang al helemaal niet naar buiten mag worden gebracht. Ik vind het gedrag van de Belastingdienst in deze nalatig tot op het misdadige af.

 2. 2

  Las het vannacht,in de nrc next van gister.
  Misdadig is TE mild uitgedrukt!
  Vooral om het feit; dat ze willens en wetens! (de dossiers van de klagende gedupeerde kregen een speciale code; en de werknemers van belasting dienst de opdracht,ze niet wijzer te maken;over dat ze wisten dit FRAUDE is) Deze gedupeerde volledig laten opdraaien voor alen ellende ;de criminelen hebben gepleegd.

  DOOR een aantoonbare,moedwillige fout van de belasting dienst; De digid niet te controleren,omdat; ” zij het mensen makkelijk wilde maken voor een ander op hen digid zaken aan te vragen; ” kenissen of organisaties,kunnen zo op hen eigen digid voor een ander,zaken aanvragen” (???)

  Het schrijnende is; dat inmiddels, mensen, daardoor werkelijk alles verloren zijn van huis, tot,levenslang in onmogelijke onterechte schulden.
  Hoewel wij belogen werden; dit veligheids systeem allicht wel gecontroleerd werd;
  dat was de bedoeling van dit ;peperdure en veelal VERPLICHTE, systeem.

  Ons voorgehouden dit veilig was; En ITT de banken; De belastingdienst moedwillig ons laat opdraaien voor hen fouten,en de acties van criminleen;waarmee wat mij betreft belastingdienst volledig medeplichtig is aan criminelen organisaties.

  De ellende is ,dat mensen die wat minder voor zichzelf op kunnen komen; in de jarenlange(!!!) slepende ellende, en, onmogelijke,correspondentie met de belastingdienst; mensen daar aan onderdoor gaan en kapot genaakt worden.
  NU nog voor al die gevallen geen enkel, oplossing gezocht wordt; deze ellende een halt toe te roepen. OOK geen, commisie; die deze mensen gaat helpen./

  Wat de overheid, in een geloofwaardige rechtsstaat;als de donder NU zou MOETEN (!!)faciliteren.
  Die walgelijke lakse lijdzame onkune en onverschilligheid voor al hen fouten en ronduit misdaden;de slachtoffers ook nog eens mogen boeten;
  een mentlaiteit van lek me vestje.

  In die zin maakt het geen sodemieter meer uit; een ontychelijke gefaal,van bedrijven, ten dienste van onze oberheid ,zoals Digid.
  Wederom;zolang je alles kunt afwentellen, wat criminelen graaiers doen;van bank tot,
  maffia; tot eigen praktijken; Wij burgers betalen de prijs; desnoods met ons leven;Het zal ze een wordt wezen. Net zoals uiteraard al onze gegevens , zonder,toestemming aan amerikaanse overheden gegeven mogen worden.
  Opstelten,donner rozenthal, verhagen, en ander TUIG!

  Er is maar 1 boek wat Rutte op zijn nachtkastje behoeft; “Hoe verlaat ik den haag zonder te betalen, En bereid ik dit gedoogde gedrocht voor op EXIT”
  (Alleen moet dat boek nog geschreven worden)
  Met als extra bijlage; ” gezien, de versnipperingen en wan beleid van allen oppositie partijen, berieden wij ons voor,op een forse periode,van bezinning, zonder regering.
  Waarin we, onze democratie en reschtsstaat, nieuwe vormen,inhoud, en vooral normen en waarden geven.

  Waarin de grootste criminelen ook niet meer onschendbaar zijn;maar verantwoordelijk; voor woord daad en gedrag; volgens strafrecht. No one/intselling excluded!

  Want al onze slechte criminelen voorbeelden, op het pluche, zoals wolfsen er slechts 1 van duizenden is! In popsities; Doet slecht naleven; En legitimeert bijna, als enige oplossing; aanpassing, aan de heersende mores; crimineel,en misdadig tot op het BOT.Wat alleen maar erger wordt; Omdat, wer dit toelaten, en de daders, door kunnen gaan; er mee weg komen;met een bonus toe.

  Zoals de advocaten ,die 800 assielprocedures tegelijk bij 1 rechtbank hebben,achter hen clienten om;die van niets weten (handel in personalia) De VOLLE, rechtsbijstand ontvangen x800. Bij de rechtbank gen belletje gaat rinkelen; En nadat dit onlangs bekend werd; ER niets gebeurt; NEEN ze mogen daarmee doorrgaan.
  Met als gevolg, kansrijke zaken bij voorbaat verpest worden.
  Belachelijke hoge maatschappelijke kosten, aan deze criminelen lucrtatieve advocaten betaald.

  En zoals vanouds;worden, niet de misdadigers aangepakt;(dat is te moeilijk) NEEN, mag de rest boete;
  en verdwijnt rechtsbijstand/wordt peperduur.

  Kunnen ze gelijk beginnen de narcistische psychopate.directrice van het C.O.A,in de cel te flikerren ,i.p.v slechts, Haar 3 x Balkenende norm ,na jaren te laat ,te verlagen.
  ZONDE, dat al die leegstaande assielzoekers centra; ons evenveel kosten als vol;
  Hoewel, degene voor wie bedoeld; op straat, in een cel, of, in niemandsland mogen creperen; niet op papier, of virtueel, maar, in real life!.

  Wat lijden is; weten teveel nederlanders nog steeds niet;WEL hoe ze dat moedwillig moeten veroorzxaken;en tegen beter weten in ,in stand houden.
  walgelijk schaamteloos ; belastingdienst;en overheid! CRIMINEEL, noemt dat,in algemeen beschaafd nederlands.

  Ik trek het niet meer in dit land; nadat emigratie en neutralisatie,eindelijk,een feit is.
  Al is het maar, dat ik perse niet in dit land wens te sterven.
  Ben geheel klaar met deze hel op aarde we met zijn allen maken. En liever verlaat ik deze wereld nog vandaag,dan morgen. Toch zolang het duurt,genoeg de moeite waard mijn energie aan te besteden; i.p.v te verspillen;
  Versplizucht,hebzucht over lijken. Hoe lang menen, dit soort dicaturen/overheden,nog dat wij lijdzaam; dergelijke misdadige omgang,accpeteren;en zelfs gedwongen worden mee te doen?

  Ik weiger! al kost het mijn leven; never ever nooit niet.
  Het wantrouwen tegen overheden;zijn hen eigen verdienste;NIET te willen leren/verbeteren ;wat aantoonbaar fout is.

  Want de gevolgen zijn voor een ander; en het ligt altijd aan anderen! Wie gelooft dat nog? Het wantrouwen van de overheden in zijn eigen volk; is dan ook niet meer als projectie van het eigen gefrag en motivatie;Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn onderdanen;NOT!
  Hiero in noord korea?

  Zoals Donald Duck het zegt; Bah ,bah en nog eens bah!

  Laten we de belastingdienst privatiseren; eerlijker willen we het niet maken;
  wel makkelijker,voor misdadigers en criminelen; we zelf zijn.

 3. 3

  Bij het C.I.Z is het overigens precies zo gegaan,i.h.k PGB.
  Hoewel het E.P.D weggestemd was. Introduceerde zij een eigen UZZIE pas.
  wat elke zorgverlener en instelling kon aanvragen.

  Waarmee; elke zorgverlener,en instelling,eindeloos in de dossiers van cliënten (niet perse hen eigen cliënten!) Allen die , bij het ciz gerregistreed staan.
  Na ingelogd te hebben, het “bolletje, Ja ik heb toestemming van cliente” aangevinkt;
  eideloos,dossier konden aanvullen wijzigen ,en cetera.
  OOk van al die clienten die aangegeven hadden; GEEN derden toestemming te verlenen; Dit werd en wordt namelijk niet gecontroleerd.

  Dat mogen clienten zelf doen,wat alleen kan door wekelijks op te vragen ; Of en wie erin is geweest; wat belachelijk is;en niet werkt. Waarna..ellenlange,onmogelijke wegen,voor eventueel aangerichte misdaad,nergens toe leiden kan.

  De CIZ zo trots op zijn systeem vermeldde,vorig jaat pontificaal op hen side;

  ” De nieuwe AFG, procedure, gezondheidszorg 2.0 is een groot succes”
  Alleen al deze maand hebben wij meer, aanvragen en toegekende PGB,s;
  als eerder in een heel jaar!”
  (??????????0

  Wel, de gevolgen weten we; ;louche bemiddelings bureaus,thuiszorgburootjes;als paddestoelen uit de grond;en mega bedrijven als meavita; en zonnehuizen.
  Vulde hen zakken eindeloos, met de pgbs, van hen clientele en bewoners; die daar geen cent noch zorg voor terugkregen of zagen.
  Dat betreft miljoenen in mallafide handen.

  De misdadigers komen er mee weg; geen enkel strafrecht wordt toegepast.
  En het antwoordt op deze misdadige kosten? We pakken de misdaad niet aan,maar schaffen de zorg en pgb af;van de mensen die het echt nodig hebben en voor wie bedoeld. Die soms na 10 tallen jaren regulieren ellende eindelijk,eigen regie en dus hen leven konden lijden,op een menselijke manier,en goedkoper.
  Ten dienste van ; de in stand gehouden, en beschermde,beloonde aangemoedigde misdaad.

  Same old sad story ,op werkelijk elk vlak.
  Bedrijven als diginotar doen niet onder voor onze , misdadige,kluns overheden.
  Fouten maken is menselijk;daarin volharden is misdadig!

 4. 4

  Sorry ben ik nog effe;
  In de nrc next van maandag 19-09-2011.
  Staat uitgebreid wat hier in deze aan de hand is.
  Tamelijk schokerend,hoe daar mee omgegaan wordt.

  De gedupeerde kregen van de belastingdienst een brief in de bus; “dat ze hen bankrekening nr; bij de aanvragen via digid veranderd hadden”
  OOk nooit door hen aangevraagde toeslagen,werden zo op rekening van de criminelen gestort;ook onterrechte; die gedupeerde ; terug moesten betalen.
  Ookal wist de belastingdienst dit om fraude ging; mogelijk gemaakt door hen zelf!
  Klagen hielp niet.

  OOk de wel door hen zelf ooit aangevraagde en terechte toeslagen,kwamen zo op rekening,van de criminelen.
  Als je dat artikel leest,ben je beduusd, (tenminste ik)
  Waar ik ook van schrok was de vermelding,dat dit nogal lucratief was;
  daar ,de toelsag voor kinderopvang, maximaal, 1250,- euro per maand,kon zijn.

  1250 euro per maand,voor kinder OPVANG (???????)
  Dat is 2 maal, het minimale , werk-inkomen van een volwassenen zonder kind.
  Ik snap geen JOTA meer van dit narcistische madurodam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren