In Duitsland mogen Mauro’s blijven

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 pedro

Duitsland is veel toleranter dan Nederland…. Daar wordt tenminste een regeling gemaakt, die van de vreemdelingenhaters bij ons niet mag.

#1.2 pedro - Reactie op #1.1

Wat nou? Dat kind valt helemaal niet onder die Duitse regeling, en die zaak is totaal niet vergelijkbaar met de zaak Mauro. het gaat om een Iraanse moeder, die samen met haar kind in Duitsland asiel aan heeft gevraagd en dat verzoek is afgewezen (net als hier zou gebeuren). In plaats van terug te gaan, probeert ze het in Nederland nog eens en dat wordt snel afgewezen, zoals internationaal afgesproken. In dezelfde tijd wordt de moeder in Nederland en tegen haar zin uit de ouderlijke bevoegdheid gezet en haar kind in een Nederlands pleeggezin geplaatst. Iets waar de Duitsers ook al niets van snappen.

Kijken we naar de toekomst, dan kunnen we zien, dat het kind in duitsland beter af zou zijn dan in Nederland, want bij ons wordt het kind terug gestuurd naar Iran, als het 18 wordt. Als het tot het 18e jaar in Duitsland weet te blijven en daar naar school is gegaan, mag het in Duitsland wel blijven.

#2 Share

Limburg is toch eigenlijk altijd Doitsland gebleven?
Het wordt er zo niet duydelycker op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*