1. 4

  Het schijnt dat je met een paraplu een IJsbeer kan verjagen: doe de paraplu een paar keer open en dicht en de beer schijnt er vandoor te gaan. Iemand hier die zich als vrijwilliger wil opwerpen voor een test?

 2. 7

  Dat bleek dé kans voor de vrouw om af te druipen.

  Heb vaak van dat soort dagen: volop kansen gehad om af te druipen en ze dan niet gepakt. Misschien dat het het voorúitzicht was daarna af te moeten druipen me weerhield me kansen te grijpen dat zal het geweest zijn. Vaak krijg je maar 1 x in je leven een kans om af te druipen. Moet je met beide handen aangrijpen die kans om af te druipen anders kom je nergens. Jaja: “en als er een beer aan je zat te knagen jij hebt makkelijk praten”, O wacht…dit is Belgische humor natuurlijk….

  Dan ik druip af.

 3. 8

  O(t).

  Ik ben eigenlijk al gewend aan het nieuwe format. Wat raar is want ik hou vast aan regelmaat waar ik nooit van zal afwijken van teveel verandering en herrie rond m’n hoofd slaat namelijk m’n biologische klokkie op hol. Zo eet ik b.v. nog steeds (óók met Kerst) uit hetzelfde geëmailleerde bord van Chinese makelij. Praat je over 6e klas lagere school, werkweek. Hanteer verder een raar soort beloningstelsel. Dus na een dag van keihard werken: lekker eten met bier en van alles teveel vooral. Om uit te buiken kijk ik vervolgens naar keiharde porno waarbij ik het pijpen en beffen steevast oversla *gaaap, dát weten we nu wel vriend* De andere dagen eet ik gezond en onthoud me van iedere uitspatting die het daglicht niet kan verdragen zeg iedereen vriendelijk gedag en en….en waarom vertel ik dit eigenlijk?

  Weet ik veel.

  Nou, misschien omdat de nummering rechts van de waanlinken uit het lood van de pagina staat en er nog “iets” mee gedaan moet worden, opgeleukt is misschien niet het goede woord kan het even niet duiden.

  En neem aan dat met de nieuwe behuizing én de professionelere aanpak met dito medewerkers Sargasso zo soms ook zélf noten gaat kraken en materiaal concipieert dat onderzoekt, ontmaskert, aanklaagt en verdedigt.

  We gaan namelijk niet afdruipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren