Het wordt Obama vs. Romney

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (9)

#1 Arjan

Niet waar, hij kiest ervoor om z’n televisiecampagnes etc. stop te zetten en zich te richten op het verzamelen van delegates. Hij heeft het nog absoluut niet opgegeven. Niet dat dat iets uitmaakt verder, want hij gaat het toch niet halen.

#1.1 Bismarck - Reactie op #1

Luister naar jezelf: Hij legt zijn campagne neer, maar hij geeft het echt nog niet op hoor! Dit is de handdoek in de ring van Ron Paul. De symbolische “niet-opgave” is puur gericht op de hoop nog een beetje invloed op Romney uit te oefenen (ook al kansloos, Romney zal eerder zijn oor te luister leggen bij Santorum, waar voor hem toch meer stemmen te halen zijn en wiens steun hij nodig zal hebben, wil hij tegen Obama kans maken). Op zich maar goed ook, ik lees net dat Ron Paul al 76 is, een leeftijd waarop je geen president meer moet willen worden.

#1.2 Arjan - Reactie op #1.1

Luister eens naar jezelf: je doet allerlei aannames over wat ik vind. Ik zeg dat dit bericht feitelijk onjuist is, iets dat met twee opdrachten via google bevestigd had kunnen worden. Ik kan je garanderen dat het met voor de rest geen moer kan schelen of Ron Paul wel of niet doorgaat.

#1.3 Bismarck - Reactie op #1.2

Nou je zegt dat hij het niet opgegeven heeft, terwijl hij het wel heeft opgegeven.

#1.5 parallax - Reactie op #1.1

Gast, je weet weer eens niet waar je over praat.

#1.6 Bismarck - Reactie op #1.5

Praat me bij!

#2 Bullie

Sla Freakonomics er nog eens op na

#3 Bismarck

@8: Leuke spin, maar hoe verschilt dat van de opgave van Santorum, die immers ook nog steeds delegates verzamelt (bij de primary vorige week in North Carolina haalde hij er bijvoorbeeld net zoveel binnen als Paul)?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*