Geenstijl zet punt achter jarenlange Wilderssteun

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (28)

#1 Thallmannistgefallen

Matthijs van den Beukel is tegen alles dus dit is niet echt een openbaring.

#2 Krekel

Geenstijl breekt met bezoekers?

#2.1 Bismarck - Reactie op #2

In de reactiepanelen is het idd. opperste verwarring ende verontwaardiging.

#2.2 gronk - Reactie op #2.1

Doen ze wel vaker. Beetje fucken met de reaguurders. Geintje!!!!!

#3 Joep

GS jarenlange Wilderssteun? Lol.. Geoff, volgende keer een geinformeerde opinie OK?

#4 Molovich

Je kunt veel van GeenStijl zeggen, en er zijn er al meer dan genoeg die dat al dan niet terecht geregeld doen, maar ik heb nooit hele grote Wilders-fans in ze gezien. Er zijn bepaalde problemen in de samenleving waarvan zowel Wilders als GeenStijl het nodig acht ze een beetje op te kloppen om hun respectievelijke achterban respectievelijk te mennen en te entertainen, maar GeenStijl is nooit te beroerd geweest om Wilders en de PVV even aan te pakken, als ze daarmee punten konden scoren. Waarom ze juist nu met dit stukje aan komen kakken, Pritt mag het weten, maar een heel grote stijlbreuk is het niet. Ik zou zeggen: koester het. Wordt het toch nog gezellig op het Neerlandsche internet.

#4.1 gronk - Reactie op #4

Inderdaad, dit is niet het eerste wilders-kritische stukje. De volgende keer dwepen ze weer met ‘m.

#4.2 Jabir - Reactie op #4

Zo’n stukje gaat natuurlijk als gods woord in een ouderling en het is bij lange na niet het eerste Wilders bash stukje dat van den Beukel schreef. Maar als het op inhoudelijke punten gaat (zie: ESM) wordt Wilders weer wel gesteund.

Wat me recentelijk opviel aan Quid’s stukjes, was dat hij eerst een enorm pro Europa verhaal schreef en maar een paar dagen daarna een soort agitproppend anti ESM stukje. Dat kwam wat tegenstrijdig over.

Volgens mij is hij een inktkoelie van het slag “u vraagt wij draaien”. En daar is natuurlijk ook niets mis mee.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #4
  • Vorige reactie op #4
#4.3 gronk - Reactie op #4.2

> En daar is natuurlijk ook niets mis mee.

Vind je?

#4.4 Walter Sopzak - Reactie op #4.3

In de oorlog was de Telegraaf redactie de inktkoelie van Seyss Inquart. Heden ten dagen is de gemiddelde Telegraaf redacteur zoekende, op zoek naar die ene grote (al dan niet kale) leider.

#4.5 Jabir - Reactie op #4.3

@015:

zucht

#4.6 Noortje - Reactie op #4

De reaguurders…. Daar zit de pro pvv gedachte echter goed in (uitzonderingen daargelaten).
Ik heb me wel eens afgevraagd of Geen Stijl wel blij is me de positie waarin ze verkeren. Ze hebben zich laten gijzelen door hun achterban. Wanneer ze de nuance of te regelmatig een Johnny Quidd-visie gaan uitdragen zijn ze hun aanhang, en daarmee hun inkomsten kwijt.

#5 Edwin den Boer

Gaat Sargasso nu fuseren met GeenStijl?

#5.1 Kok - Reactie op #5

Zal waarschijnkijk een groter succes worden dan die fusie met GeenCommentaar. Die is hopeloos mislukt.

#5.2 gronk - Reactie op #5.1

Nou, sargasso heeft minstens net zo’n lelijke layout gekregen als GC…

#5.3 Joost - Reactie op #5.2

Ho! “Gekregen”?

#5.4 Noortje - Reactie op #5.2

Functie boven vorm. Oerlelijk inderdaad.

#5.5 Jabir - Reactie op #5.4

Sorry voor de offtopic uitwijding hoor, het onderwerp gaat me aan het hart. maar in het ontwerpen van gebruikerservaringen gaat functie nou eenmaal boven vorm. In die context kan ik je van harte een stuk van Joshua Porter aanraden, dat ik ook altijd laat lezen aan stagiaires van het grafisch lyceum die net op de hoogte zijn van alle mogelijkheden. Die moeten dan bijgestuurd worden, anders gaan ze uit enthousiasme complete kermisbordelen bouwen. Een paar quootjes:

Art is about personal expression. It is about the life, the emotions, the thoughts and ideas of the artist. It matters very little what observers do, their activity is not required, only their appreciation. The practice of Art doesn’t require them. It is a necessary activity for the artist, and the artist alone.

Design, on the other hand, is about use. The designer needs someone to use (not only appreciate) what they create. Design doesn’t serve its purpose without people to use it. Design helps solve human problems. The highest accolade we can bestow on a design is not that it is beautiful, as we do in Art, but that it is well-used.

en deze:

The litmus test. When people enjoy Art, they say “I like that”. When people enjoy Design, they say “That works well”. This is not by accident. Good Design is something that works well.

“In der Beschränkung zeigt sich der Meister” (dit in tegenstelling tot de lengte van mijn reactie)

#6 M

Wat een paniek op het digitale PVV-hoofdkwartier, zeg. Dit “uiteraard” gepaard gaande met meerdere (verkapte) doodsbedreigingen, enkel en alleen omdat een stukje tekst hen niet aanstaat. Hoe typisch..

#7 ALO

Het adagium op GS was altijd dat ze neutraal waren en dat ze ook gehakt zouden maken van GW als dat aan de orde zou kunnen komen. Ik heb ze er nooit op kunnen betrappen, niet dat ze altijd 100% pro waren maar ze hebben toch aardig aan het ophemelen van de namaak-mozart meegedaan.

Maar deze stap is uitermate logisch. GW was uitermate handig om de VVD/Telegraaf-agenda door te voeren. Zo lang de stuitend domme aanhang te lijmen was met zelf verzonnen angst voor een bevolkingsgroep (zie ‘Het monster Trotteldom’) was de PVV heel nuttig. Nu het gaat om voor of tegen Europa begint het verdraaien van de feiten door GW lastig te worden voor de VVD en de T. En van wie is GS?

#7.1 richard E - Reactie op #7

Verdraaien van feiten is simpel voor de T., en voor de PVV helemaal. De achterban heeft het geheugen van een goudvis, en wanneer Geert zegt dat ‘hullie’ het hebben gedaan, dan roept iedereen dat ze het ‘zat zijn”.
Voeg toe de begrippen “kwartje van Kok”, “pappen en nathouden” en “de hoge heren in -x-“, en het stemvee zal komen in grote getale.
En daarom stonden we een maand of wat geleden op het punt vernietigd te worden door de Islam, en nu door het ESM. Is op dag een de AOW leeftijd een breekpunt, op dag twee niet, en op dag drie weer wel. Etc.

#7.2 Bismarck - Reactie op #7.1

“We’ve always been at war with EurasiaEastasia”

#8 Roegbainder

Het volgende stukkie van Pritt is op meerdere wijzen hilarisch te noemen.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/06/fons_de_poel_de_veenbrand_van.html#comments

De persoon op de foto, ene Siepie Lap, is lid van één van de meest criminele families in die regio. Bekend én berucht bij Justitie en in de wijde omgeving, op een zeer negatieve wijze. En dan beginnen over het aan de regels houden.

Die Otto ‘ken gain Nike’s betoaln’ Pekel, kan dan zgn. geen nike’s betalen, terwijl hij in een leuke Mercedes rijdt…de belastingdienst zou eens een kijkje kunnen nemen in zijn *kuch* boekhouding.

#8.1 richard E - Reactie op #8

je verwacht het niet…

#8.2 Bismarck - Reactie op #8

Het zit er dik in dat deze tokkies de azc’s met nike’s (gouden handdrukken voor woningcorporatie-directeurs, bovenbbalkenendenormsalarissen voor ambtenaren, …) puur gebruiken als zelflegitimatie voor hun zwartwerk, uitkeringsfraude en wietplantages. Zo van hullie bedonderen de zaak, dus mag ik het ook.

@23/24: Aan de functionakiteit van deze site valt naar mijn bescheiden mening links en rechts ook wel iets te verbeteren hoor.

#8.3 Jabir - Reactie op #8.2

Aan functionaliteit valt altijd iets te verbeteren, dat is (gelukkig voor mijn bedrijfje) een doorlopend proces.

Maar de usability is verder prima vind ik en ik zou echt niet te beroerd zijn om dat af te kraken, als ik daar aanleiding toe zag. Ik kan de site voor de grap eens door de criteria van webrichtlijnen voor de overheid trekken (eigenlijk te streng voor een site als deze), maar denk op het blote oog dat die niet laag gaat scoren.

#8.4 Marc - Reactie op #8.3

Ziet er goed uit, zin om een nieuw bedrijf op te starten? Heb een goede programmeur nodig.

#9 Anton B

Geenstijl is niet uniek aan een partij verbonden, maar wel aan de rechtse kant. Zo zijn Joop.nl en Sargasso aan de linkse kant, daar vindt je ook wel eens kritische stukjes op de SP of GroenLinks. Nu is de PVV tegenwoordig, met name op financieel beleid, steeds meer een linkse partij geworden, die nog nauwelijks afwijkt van de SP. Ze kiezen nu voor potverteren i.p.v. bezuinigen en ze komen daarmee nu meer overeen met de SP en de PvdA dan met de rechtse partijen. Een politiek die hier op Sargasso ook meerdere malen vurig verdedigd wordt. Eigenlijk zouden Joop.nl en Sargasso nu dus dus de Wilderssteun moeten overnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*